Zo kan het ook! De Ahmadiyya Moslim Gemeenschap ruimt vuurwerk op: "Het dienen van ons land en natie is een deel van ons geloof"

Zo kan het ook! De Ahmadiyya Moslim Gemeenschap ruimt vuurwerk op: "Het dienen van ons land en natie is een deel van ons geloof"

De Ahmadiyya Moslim Gemeenschap is relatief klein. Toch betekent dit niet dat ze geen positieve impact kan hebben -- zeker lokaal.

Dat bewijzen de Ahmadiyya's in ons land dit keer opnieuw door het vuurwerk dat om middernacht werd afgeschoten met zijn allen op te ruimen. Op die manier heeft u een schone straat terwijl u gisteren los bent gegaan met vuurpijlen...

"De Ahmadiyya Moslim Gemeenschap doet dit al meer dan 20 jaar op verschillende plekken in Nederland," legt Ahmadiyya Safeer Siddiqui uit op Twitter. "Het dienen van ons land en natie is een deel van ons geloof," voegt hij daar aan toe.

Triest genoeg krijgt Safeer zelfs als hij zulke positieve dingen tweet negatieve reacties van lafbekjes. Zie deze reactie, bijvoorbeeld:

Dát is de vraag waar je mee komt? De Ahmadiyya's maken je hele buurt schoon, en jij valt erover dat je op de foto geen vrouwen ziet? Hoe triest ben je dan? Ziek, gewoon.

En voor de goede orde, ja, er waren ook vrouwen bij.

Gelukkig zijn de meeste reacties wél positief. Zo krijgt Safeer veel reacties als "helden!" en "toppers!" Dat is natuurlijk passender dan gezeur over het ontbreken van een vagina op een foto. Manneman.

Afijn, het is weer eens wat anders dan wat we normaal lezen op nieuwjaarsdag, maar er was ook vandaag dus wel degelijk goed nieuws te melden. Met dank aan de Ahmadiyya's.

Overigens waren de Ahmadiyya's nog niet klaar:

Schitterend. Ik kan niet anders zeggen.

Een oproep van de redactie: door de coronacrisis heeft DDS het, net als veel andere websites, ontzettend lastig. Wij willen alles gratis leesbaar houden voor iedereen, waardoor we voor onze inkomsten afhankelijk zijn van reclame. Maar bedrijven hebben financiële zorgen, en hebben dus niet veel te makken. Daar merken wij de gevolgen ook van. Vandaar onze oproep aan u, onze lezers: steun ons alsjeblieft! Via het betrouwbare Nederlandse BackMe-systeem kunt u maandelijks óf eenmalig doneren. Doe dat alstublieft, en help DDS in de lucht te blijven!

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties