Zo kennen we Nederland weer: nog steeds massaal drugsgebruik in 'kliniek' Michael P.

Geen categorieaug 18 2018, 16:00
De autoriteiten beloofden eerder beterschap maar dat blijkt een leugen te zijn.
Mensen die vastzaten met de moordenaar van Anne Faber zeggen dat er nog steeds op grote schaal drugs gebruikt wordt in de kliniek. Dat bericht het Algemeen Dagblad:

Volgens patiënten is van die voornemens nog niet veel te merken. ,,Het gebruik van drugs en de handel erin is nog steeds aan de orde van de dag”, vertelt een patiënt die ook vóór de aanhouding van Michael P. in de kliniek verbleef. ,,Na zijn aanhouding kondigde de leiding aan dat er een zerotolerancebeleid komt en dat alle patiënten streng zullen worden gecontroleerd op drugsgebruik. Er werden kamercontroles en controles met drugshonden aangekondigd. Die zijn er nog nooit geweest.”

Met andere woorden, hoewel toenmalig minister Stef Blok van de VVD (hoe kan het ook anders?) beterschap beloofde is daar nog niets van terechtgekomen... en is de situatie onderhand zo erg dat zelfs patiënten zelf klagen.
Ook komt er bar weinig terecht van geplande behandelingen. Zo vertelt één patiënt:

"In de afgelopen tien maanden heb ik vijf verschillende behandelaren gehad, maar een serieuze behandeling is nog niet van de grond gekomen."

Met andere woorden: in deze kliniek worden patiënten niet geholpen én wordt er aan de lopende band drugs gebruikt. En de overheid vindt dat blijkbaar allemaal prima.
Ga verder met lezen
Dit vind je misschien ook leuk
Laat mensen jouw mening weten