-Frits Bosch- Prinses Beatrix is een buitengewoon minderwaardig mens

-Frits Bosch- Prinses Beatrix is een buitengewoon minderwaardig mens

Frits Bosch is columnist voor De Dagelijkse Standaard.

In mijn laatste artikel over de Oranjes in de Caraïben heb ik ook andere leden van ons vorstenhuis beschreven. Ik ben er één vergeten, namelijk prinses Beatrix. Dat wil ik graag rechtzetten.

Toen Volkert van der Graaf vrijkwam koos Koningin Beatrix met opzet voor haar nieuwe paard de naam Volkert, de voornaam van de moordenaar van Pim Fortuyn. Ze heeft nooit haar afschuw betuigd voor die moord. Logisch dat ze met premier Balkenende naar moslims ging na de moord op Theo van Gogh. Ze heeft nooit haar afschuw betuigd voor die moord. Klaarblijkelijk vond ze die moorden terecht. Marcel van Dam zei tegen Pim Fortuyn: “U bent een buitengewoon minderwaardig mens, weet u dat?” Dat gold niet voor Fortuyn, wel voor deze Nederlandse vorstin. Mevrouw Beatrix “U bent een buitengewoon minderwaardig mens, weet u dat?”

Ik ben helemaal klaar met de Oranjes. Weg ermee.

Frits Bosch, econoom en socioloog. Tevens auteur van “Risico als obsessie”, “Dat is het risico”, “Wereld op een keerpunt” “Onbehagen bij de elite”, “Schaft ook Nederland zich af?” en “Feminisme op de werkvloer”.

-Frits Bosch- Prinses Beatrix is een buitengewoon minderwaardig mens

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties