20220125 tweede kamer geert wilders pvv

-Geert Wilders- 'De trucendoos gaat weer open in Den Haag. Maar let op: de geest gaat niet meer terug in de fles'

Opinienov 25 2023, 20:16
Vandaag heeft Geert Wilders een artikel geschreven waarin hij hard uithaalt naar de partijkartelianen die denken dat ze de PVV met goedkope spelletjes buitenspel kunnen zetten. Dat gaat, schrijft hij, niet gebeuren. Hij geeft namelijk nooit op. "De geest is uit de fles en gaat er niet meer terug in," aldus de PVV-leider. Wilders schreef dit artikel op X. Wij nemen het hier volledig over omdat het van het grootste belang is voor Nederland dat iedere Nederlander het verhaal leest, ook mensen die X (voorheen Twitter) niet gebruiken. Vr. Gr. De DDS Redactie.
Ze dachten jarenlang de PVV politiek te kunnen marginaliseren. Rutte beloofde ‘mijn partijtje tot de laatste zetel af te breken’. Kaag beet me toe ‘gelukkig zal u dalen in de peilingen’. Als ik in de Tweede Kamer sprak keken ze in vak K het liefste weg op hun telefoon.
Maar ze vergaten dat ik altijd doorga, nooit opgeef en tegenslagen me alleen maar sterker maken. Dat ik het vak van volksvertegenwoordiger beheers en geniet van het debat. Dat ik voor niets en niemand bang ben. Dat de PVV tussen de mensen staat, hun problemen serieus neemt en benoemt en daarbij gewone mensentaal spreekt.
En nu zijn we met afstand de grootste partij van Nederland geworden. Wat hou ik van Nederland. Zoveel mensen hebben de PVV in hun hart gesloten. En ik hun. Allemaal.
Maar nog steeds snappen sommige politici het niet. Gaat de politieke trucendoos weer open. Wordt vergeten dat als we kans niet zouden krijgen de stem en het democratische mandaat van miljoenen mensen om te zetten in bestuurlijke verantwoordelijkheid, we alleen maar groter en groter zullen worden. Want de geest is uit de fles en gaat er niet meer terug in.
Ik blijf positief en redelijk. Ik zal me blijven matigen. En er voor iedereen zijn. Want de verantwoordelijkheid die ik voel is heel erg groot. De PVV wil bijdragen aan het oplossen van de grote problemen van Nederlanders. Teveel asielzoekers, te weinig woningen, onvoldoende koopkracht en een verschraalde zorg.
Vandaag, morgen of overmorgen, de PVV zal Nederland mee gaan besturen en ik zal premier van dit mooie land worden.
Geert Wilders is partijleider van de PVV. Bij de Tweede Kamerverkiezingen 2023 werd hij de grootste partij van het land.
Ga verder met lezen
Dit vind je misschien ook leuk
Laat mensen jouw mening weten