iran gc4f6b0aff 1280

Iran laat weer zijn ware gezicht zien: Steun voor Hamas’ terreuraanvallen op Israël!

Opinieokt 16 2023, 14:30
Terwijl het Midden-Oosten brandt, kiest Iran opnieuw de kant van de radicale terroristen. Nasser Kanani, de woordvoerder van het Ministerie van Buitenlandse Zaken van de Islamitische Republiek, schaarde zich zonder blikken of blozen achter de meedogenloze aanvallen van Hamas op Israël.

Zie hier hoe ayatollahs genieten van oorlog; Volgens de woordvoerder van ministerie van buitenlandse zaken van Iran was de terroristische aanval van Hamas een gerechtvaardigde actie. Tevens zei hij dat de leiders van #Hamas aan Iraanse autoriteiten hebben verteld dat ze door…

ايران اينترنشنال
ايران اينترنشنال
@IranIntl

ناصر کنعانی، سخنگوی وزارت خارجه جمهوری اسلامی، با ابراز حمایت ضمنی از حمله حماس به اسرائيل گفت: «آنچه از سوی مقاومت فلسطین صورت گرفته حق مسلم آن‌ها نسبت به اقدامات اسرائیل علیه فلسطین بود.» او افزود رهبران حماس به ایران گفتند که برای ادامه جنگ با اسرائیل آماده‌اند.

Image
326
Reply
De prominente rechtsfilosoof en politiek vluchteling uit Iran, Afshin Ellian, slaat de spijker op zijn kop met zijn uitspraak over de ware aard van de Iraanse ayatollahs: ''Zie hier hoe ayatollahs genieten van oorlog.'' En hij heeft gelijk. Terwijl gewone mensen lijden onder het geweld, zitten de leiders in Teheran achterover en juichen ze de destructie toe.
Dat Hamas nu expliciet aangeeft door te willen gaan met hun terreuraanvallen, en dat met steun van Iran, is een gevaarlijke ontwikkeling. Het laat zien hoezeer Iran betrokken is bij het destabiliseren van het Midden-Oosten en hoe bereid ze zijn om bloedvergieten te sponsoren.
Help DDS deze moeilijke tijden door te komen. Help ons een vuist te maken tegen de mainstream media én tegen het partijkartel. Strijd zij aan zij met ons. Doneer op BackMe en strijd zij-aan-zij met DDS tegen de globalistische elites.
Het is nu duidelijker dan ooit: Iran is niet geïnteresseerd in vrede, maar in het voortzetten van conflict en chaos. En dat allemaal over de ruggen van de gewone Palestijnse en Israëlische burgers. Het wordt hoog tijd dat de wereldgemeenschap zich uitspreekt tegen deze roekeloze steun aan terroristische groeperingen. We moeten de woorden van Afshin Ellian ter harte nemen en het gevaar dat Iran vormt serieus nemen. Zo niet dan is de kans aanwezig dat dit conflict uitgroeit tot een Derde Wereldoorlog.
Ga verder met lezen
Dit vind je misschien ook leuk
Laat mensen jouw mening weten