leon de winter

Leon de Winter: De hypocrisie van de media; ze lieten Hillary Clinton gewoon wegkomen met haar leugens!

Opinieaug 09 2023, 10:00
Leon de Winter, in zijn nieuwste column in De Telegraaf, heeft het onbevreesd opgenomen tegen de mainstream media en hun schandelijke voorliefde voor de Democraten. Er is een ernstig gebrek aan eerlijke journalistiek als het gaat om Hillary Clinton. De Winter schetst niet alleen een beeld van een politica die verstrikt is geraakt in haar eigen web van leugens, maar ook van een media-ecosysteem dat deze leugens ongestraft heeft laten doorgaan tot op de dag van vandaag.
Waar waren de grote mediahuizen toen Clinton in 2017 ronduit leugenachtige beweringen deed over Trump en zijn zogenaamde 'geheime banden' met de Russen? Terwijl deze 'dame' met een stalen gezicht loog tegen CNN, wist ze dondersgoed over het Steele Dossier. Een dossier, laten we dat vooral niet vergeten, dat in opdracht van haar eigen team was vervaardigd! De brutaliteit!
De Winter slaat de spijker op zijn kop. In plaats van graven naar de waarheid, hebben veel luie journalisten simpelweg de leugens van Clinton overgenomen. Waarom? Omdat het past in hun anti-Trump agenda en hun voorliefde voor de Democraten? Omdat de Republikeinen in veel Nederlandse journalistieke breinen niet deugen? Wie zal het zeggen. Maar één ding is zeker: de waarheid heeft eronder geleden.
Het verhaal wordt nog smeriger. Dankzij Clinton's verzinsels, is het politieke klimaat in Amerika verder vergiftigd. En niet te vergeten, de betrekkingen met Rusland, die nu op scherp staan. Bedankt, Hillary!
En dan is er nog de vraag waarom ze in 2016 verloren heeft. De Winter heeft hier wel een antwoord op: het was haar arrogantie en totaal gebrek aan respect voor de Amerikaanse kiezer. Niks geen Russische inmenging. Gewoon ouderwets kiezersverlies omdat ze de gewone Amerikaan niet serieus nam.
(Artikel gaat verder onder deze oproep) Bij De Dagelijkse Standaard begrijpen we dat de Tweede Kamerverkiezingen 2023 de belangrijkste verkiezingen van ons leven zijn. Daarom zetten we ons in om de linkse globalisten te ontmaskeren en te verslaan. Maar daar hebben we jouw hulp bij nodig! Doneer nu aan DDS, steun ons via BackMe, en strijd zij aan zij met ons in deze culturele en politieke oorlog!
Dankzij Leon de Winter worden we weer eens met de neus op de feiten gedrukt. De mainstream media, met hun vooringenomenheid en luie journalistiek, laten ons keer op keer in de steek. Gelukkig zijn er nog mensen zoals De Winter die weigeren mee te gaan in dit circus en ons de rauwe, ongefilterde waarheid geven. Chapeau!
Ga verder met lezen
Dit vind je misschien ook leuk
Laat mensen jouw mening weten