-Michel Mulder- De CO2-hoax

Michel Mulder

Michel Mulder

-Michel Mulder- De CO2-hoax

Hoe meer ik destructieve volksmenners als Tjeerd de Groot, Jan Paternotte, Christianne van der Wal, Jesse Klaver, Esther Ouwehand, Sigrid Kaag, Rob Jetten en uiteraard puppetmaster Mark Rutte, aanhoor over de toestand van onze natuur, hoe minder ik dit groepje geestesgestoorden nog geloof.

Ik ben ruim 55 jaar geleden geboren in een groeikern, waar ondanks het betonnen uiterlijk veel natuur te bewonderen is. Natuur die ik met mijn vriendjes veelvuldig opzocht om - zoals toen gebruikelijk - boomhutten te bouwen.

In mijn woonplaats hebben wij meerdere grote parken, die letterlijk groen zien van de natuur, en waar ik als bewoner totaal geen verschil zie tussen het beeld uit mijn jeugd, en het beeld wat ik nu nog steeds dagelijks zie op mijn wandeltochten door deze parken.

Het is mijn mening - gebaseerd op eigen waarneming - dat onze natuur helemaal niet ten dode is opgeschreven, maar floreert als nooit tevoor, en alle kenmerken heeft waar de natuur om bekend staat... Dat wat zwak is sterft uit, en wordt vervangen door - voor dat specifieke gebied - sterkere soorten.

Dit is echter geen boodschap waar geld mee te verdienen valt, en de bevolking angst aangejaagd kan worden - beide het verdienmodel van partijen als D66, Groenlinks en partij voor de dieren. Dus moet er door niet te bewijzen en gemanipuleerde doemcijfers een beeld geschetst worden over de natuur als terminale patiënt.

Wie denkt dat wij als mensheid een dermate destructief effect hebben op de natuur, dat wij deze als een stuurbaar geheel kunnen 'manipuleren,' die moet niet alleen opgenomen worden met een jas met witte sluiting op de rug, maar mag zelfs nooit meer een bestuursfunctie uitvoeren op wat voor niveau dan ook.

Volgens alle voornoemde maniakale volksmenners is de natuur dus op sterven na dood, omdat 'onze' koeien na het verorberen van zo'n 60kg gras per dag met regelmaat een scheet laten in de 'vrije' natuur. Daarom moeten ze uiteindelijk maar geruimd worden met een dodelijke precisie die ons ongeveer 80 jaar terug de geschiedenis inwerpt.

Het 'vermakelijke' van het hele verhaal is dat de door mij beschreven natuurparken in mijn geboortestad, voor een groot deel aangelegd zijn op diverse vuilstortplaatsen, waar God weet wat allemaal wel niet is neer geflikkerd.

(Artikel gaat verder onder de oproep onze apps te downloaden)

Goed nieuws! DDS heeft nu een eigen app voor iPhone en iPad, en voor Android-toestellen. Download de app gratis en voor niets in de AppStore of in Google Play voor Android, en blijf altijd op de hoogte van het laatste nieuws. Oh, en als je de app hebt gedownload, laat dan even een 5-sterren recensie achter alsjeblieft. Dat is enorm belangrijk!

Wij hebben in Nederland vele parken en woonwijken die letterlijk op gifbelten zijn gebouwd en waar de bomen net zo groen bloeien als in pak 'm beet het Amazone gebied, maar de scheet van een koe zal de ondergang van de natuur blijken te zijn. Wie deze fabel nog gelooft, zou er verstandig aan doen om eens een hersenscan te laten maken, waarbij de uitslag bij voorbaat al vaststaat...

Het betreft slechts een lege schedel.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties