20220228 Debat over situatie in Oekraïne Rutte 1

-Michel Mulder- 'De Grote Vraag over Mark Rutte'

Opinieokt 12 2022, 15:00
Het is een vraag die velen van ons, zich vandaag de dag misschien wel stellen: hoe narcistisch is leugenachtige paling in een emmer snot Mark Rutte nou echt?
Heeft de man daadwerkelijk last van een wat haperend - uiterst selectief - geheugen, of kan hij in het 'vermaarde' rijtje historische narcisten geplaatst worden als o.a. Adolf Hitler, Jozef Stalin, Jozef Mengele en Ted Bundy?
Dat mister Teflon een zéér aparte kijk op de waarheid heeft is zo langzamerhand iedereen wel bekend, maar hij brengt deze kijk zo griezelig geloofwaardig, dat de term narcist niet meer ladingdekkend is, en we er het hele handboek van psychische stoornissen op na moeten slaan.
Liegen, bedriegen en volksverraad is door Mark Rutte tot een dermate vorm van 'kunst' verheven, dat zelfs een leugendetector geen garantie meer biedt voor het ontmaskeren van de waarheid. Daarbij komt dan toch die fenomenale rol van Jack Nicholson om de hoek kijken, met die wereldberoemde uitspraak: you can't handle the truth.
Wie dit fragment bekijkt, die krijgt een genadeloos inkijkje in hoe ver Rutte afstaat van de waarheid, van enige vorm van realiteit en van elke vorm van zelfreflectie.
De man speelt een morele verontwaardigingskaart - uiteraard hulp zoekend bij de voorzitter - die zó immoreel is, dat zelfs de Paternotte's en de Sjoerdsma's van deze wereld zich ervoor zouden schamen.
Natuurlijk is het - corrupte en criminele - wissen van sms'jes door Rutte niet alleen in strijd met de wet, integriteit en zo ongeveer symbolisch voor alle politieke doodzonden, het is bovendien - zoals Omtzigt hier glashard zegt - gewoon politiek beleid van het ministerie van AZ.
(Artikel gaat verder onder de oproep ons te steunen in deze barre tijden)
Een oproep van de redactie: door de coronacrisis, de energiecrisis, de inflatiecrisis ´én de koopkrachtcrisis heeft DDS het ontzettend lastig. Wij willen alles gratis leesbaar houden voor iedereen, waardoor we voor onze inkomsten afhankelijk zijn van reclame. Maar bedrijven hebben financiële zorgen, en hebben dus niet veel te makken. Daar merken wij de gevolgen ook van. Vandaar onze oproep aan u, onze lezers: steun ons alsjeblieft! Via het betrouwbare Nederlandse BackMe-systeem kunt u maandelijks óf eenmalig doneren. Doe dat alstublieft, en help DDS in de lucht te blijven!
Wie toch vasthoudt aan vergissingen, het niet goed interpreteren van de bestaande regels en het volkomen ontbreken van kwade opzet, zelfs nadat blijkt dat overduidelijk de wet is overtreden en dat het gehele Kaaginet elkaar de hand boven het hoofd houdt in deze zoveelste beerput die is niet alleen een narcist, maar komt ook in aanmerking voor benamingen als:
Psychopaat
Crimineel
Sociopaat
Autist
Ga verder met lezen
Dit vind je misschien ook leuk
Laat mensen jouw mening weten