eric van der burg

Eric van der Burg (VVD): Het onderbrengen van asielzoekers op cruiseschepen is echt een noodgreep

Politiekokt 12 2022, 13:45
Deze regering minacht de Nederlander. Eric van der Burg (VVD) spant daarin de kroon. De staatssecretaris van Asiel denkt aan Nederland te kunnen verkopen dat het onderbrengen van asielzoekers op cruiseschepen in Velsen en Amsterdam een noodgreep is.

Het is en blijft een noodgreep, maar mooi dat het zo kan. Op 2 schepen in Velsen en Amsterdam biedt het COA de komende 6 maanden 2000 mensen onderdak. Aan boord is het minder luxe dan filmpjes suggereren. Beperkte ruimte, weinig privacy. Opvang zonder franje, maar wel menselijk.

Image
Image
294
Reply
Staatssecretaris Eric van der Brug (VVD) heeft het zo medelijden met de gelukzoekers dat hij dit durft te twitteren; ''Het is en blijft een noodgreep, maar mooi dat het zo kan. Op 2 schepen in Velsen en Amsterdam biedt het COA de komende 6 maanden 2000 mensen onderdak. Aan boord is het minder luxe dan filmpjes suggereren. Beperkte ruimte, weinig privacy. Opvang zonder franje, maar wel menselijk.'' Deze VVD'er denkt dus echt dat je de Nederlander voor de gek kunt houden. Dit is echt pure minachting voor het denkvermogen van de Nederlander.
Van der Burg durft dit 'opvang zonder franje' te noemen. Van der Burg denkt echt dat wij simpel zijn. Op Twitter weten wel raad met deze leugenachtige tweet. Iedereen weet dat cruiseschepen juist zijn gebouwd om mensen een maximum aan plezier te bezorgen. Dat is het enige doel, de enige reden dat ze bestaan. Hoelang blijven wij Nederland met gezond verstand dit soort leugens pikken? Wij zijn toch geen kleine kinderen? Geloven we ook nog in Sinterklaas? Veel mensen maken ook terecht de opmerking dat onze senioren in verzorgingstehuizen in vergelijking met asielzoekers er bekaaid van afkomen.
(Artikel gaat verder onder de oproep ons te steunen in deze barre tijden)
Een oproep van de redactie: door de coronacrisis, de energiecrisis, de inflatiecrisis ´én de koopkrachtcrisis heeft DDS het ontzettend lastig. Wij willen alles gratis leesbaar houden voor iedereen, waardoor we voor onze inkomsten afhankelijk zijn van reclame. Maar bedrijven hebben financiële zorgen, en hebben dus niet veel te makken. Daar merken wij de gevolgen ook van. Vandaar onze oproep aan u, onze lezers: steun ons alsjeblieft! Via het betrouwbare Nederlandse BackMe-systeem kunt u maandelijks óf eenmalig doneren. Doe dat alstublieft, en help DDS in de lucht te blijven!
Deze regering is er niet voor de hardwerkende Nederlander met gezond verstand. Naar ons wordt niet omgekeken of geluisterd. Wij leveren maar in op kwaliteit op het gebied van onderwijs, zorg, besteedbaar inkomen, energiezekerheid en veiligheid. Sorry dat wij geen medelijden hebben met de zogenaamde sobere omstandigheden waarin asielzoekers worden opgevangen. Wij zijn niet gek staatssecretaris Eric van der Burg!
Ga verder met lezen
Dit vind je misschien ook leuk
Laat mensen jouw mening weten