FVD somt de 'erfenis' op van Rutte: 2,5 miljoen immigranten, woningtekort van 400.000 en méér

FVD somt de 'erfenis' op van Rutte: 2,5 miljoen immigranten, woningtekort van 400.000 en méér

Politiekaug 02, 12:44
Forum voor Democratie staat vandaag ook stil bij het feit dat Mark Rutte nu officieel de langstzittende premier ooit is. En net als ieder ander weldenkend mens is de partij daar bepaald niet blij mee. Want, schrijft FVD op Twitter, de man heeft Nederland veranderd in één grote rokende puinhoop.
Die mafkees van een Jan Paternotte (D66) viert vandaag feest omdat Mark Rutte de langstzittende premier ooit is. Belachelijk, natuurlijk. Gelukkig begrijpen ze FVD wél dat deze 'prestatie' van Rutte bepaald geen reden voor optimisme is. Het tegendeel is zelfs waar, zo wordt ook duidelijk als je FVD's samenvatting van Ruttes beleidsprestaties leest.
Want, schrijft FVD, dit is Ruttes erfenis:
- 2,5 miljoen immigranten binnengelaten
- Woningtekort van 400.000
- Massaal vrijheden afgepakt tijdens 'corona'
- Onbetaalbare boodschappen, benzine en energierekening
"Nederland is klaar met hem," concludeert FVD dan ook terecht. "Rutte moet opstappen."
En dan heeft FVD nog niet eens alles opgenoemd. Want er is natuurlijk nog veel meer gaande. Zo steunt Rutte een EU-beleid dat extreem vijandig is ten opzichte van Rusland, en dat voor enorme problemen heeft gezorgd in Europa én zelfs in eigen land. Dan is er nog het wanbeleid van de Amerikanen in het Midden-Oosten en Noord-Afrika dat hij ook steunde en steunt: Syrië en Libië, bijvoorbeeld. Ook daar valt het één en ander op aan te merken.
Goed nieuws! DDS heeft nu een eigen app voor iPhone en iPad, en voor Android-toestellen. Download de app gratis en voor niets in de AppStore of in Google Play voor Android, en blijf altijd op de hoogte van het laatste nieuws. Oh, en als je de app hebt gedownload, laat dan even een 5-sterren recensie achter alsjeblieft. Dat is enorm belangrijk!
Oh, en wacht! We hebben het nog niet eens gehad over de Toeslagenaffaire; het enorme schandaal dat iedere politicus met ook maar een béétje fatsoen had aangezet om ontslag in te dienen. Maar nee. Rutte denkt daar héél anders over. De man heeft namelijk geen schaamtegevoel. Het gaat hem écht alleen maar om zichzelf, om zijn macht, zijn aanzien, en zijn leuke contacten in de rest van de wereld. Het lot van de gewone Nederlander maakt hem geen bal uit; en dat burgers zero respect voor hem hebben al helemaal niet. Dat is toch maar klootjesvolk dat niets heeft in te brengen.
Ga verder met lezen
Dit vind je misschien ook leuk
Laat mensen jouw mening weten