shutterstock 1502281445

-Michel Mulder- De maatschappelijk geaccepteerde smeerlap Thijs Römer

Opiniejul 26 2023, 11:00
Thijs Römer - de twitterbroer van Sander Graaf Schimmelpenninck - moest met zijn billetjes bloot omdat hij minderjarige meisjes - zoals hij zelf vindt, als een 'hulpverlener' - had geleerd hoe ze het beste konden vingeren.
Nou is een smeerlap voor mij een smeerlap, of hij nou van adel, een BN'er of Koos achterop de vuilniswagen is, maar Römertje wordt nu massaal - overigens terecht - kaalgeschoren vanwege zijn status van bekende Nederlander.
Römer is het zoveelste voorbeeld van de deuger voor de bühne, die iedere rechtse Nederlander de maat neemt op twitter, maar ondertussen 'zijn' grijpgrage vingers in de geslachtsdelen van minderjarige meisjes wenst te planten (oh sorry, die ze op onschuldige wijze vertelt hoe ze dat zelf kunnen doen), omdat hij een echte vrouw als Katja Schuurman in het gehuwde leven niet aankon, en daarom maar zijn heil zocht bij wat minder 'weerbare' vrouwelijke exemplaren.
Dat het leven van Thijsje uiteraard 'a living hell' was, omdat zijn vrouw hem verlaten had, hij in zijn huwelijk met Katja de minst bekende BN’er was en hij altijd moet opboksen tegen de mythische status van zijn opa, zal vast meegewogen hebben in het oordeel van het - aan D66-gelieerde - Openbaar Ministerie, en in de uitspraak van de - misschien D66? - rechter over twee weken.......... want Thijsje is in feite natuurlijk het échte slachtoffer in deze trieste zaak.
Dat Thijs een smeerlap is staat als een paal - excuses voor de gebruikte woordkeuze - boven water, maar het is wel een smeerlap die de linkse woke-maatschappij gecreëerd heeft, en als zodanig ook accepteert.
Wat is in feite het wezenlijke verschil tussen Thijs Römer die op zijn stoffige zolderkamertje jonge meisjes de 'geneugten' van het vingeren bijbrengt, en het lesmateriaal van de week van de lentekriebels en bepaalde verhalen van bijvoorbeeld een Pim Lammers - schrijver van het kinderboekenweekgedicht - waar zelfs kleuters en peuters de 'geneugten' van seks wordt bijgebracht, en 'begrip' wordt gekweekt voor een seksuele relatie tussen volwassenen en minderjarigen.
Er zit - joh, hoe verrassend - geen enkel verschil tussen het grensoverschrijdende gedrag van Thijs Römer, en het grensoverschrijdende materiaal van de week van de lentekriebels en de schrijver Pim Lammers, behalve het feit dat de linkse woke-instituties de ene daad zien als strafbaar gedrag van een individu, en het grensoverschrijdende materiaal als opvoedkundig geaccepteerd, ter vorming van uw kind.
Als ons schoolsysteem het opvoedkundig 'verantwoord' vindt om kleuters en peuters te confronteren met o.a. 'lesmateriaal' over hoe zij moeten pijpen waarom vindt een groot deel van Nederland het dan - overigens nog steeds terecht - schokkend, en strafbaar dat Thijs Römer 15-jarige meisjes aanzet tot zelfbevrediging?
Zijn onze peuters en kleuters in de leeftijd van - pak 'm beet - 4 tot 8 jaar geestelijk zoveel stabieler dan pubers van 15, dat zij wel geconfronteerd mogen worden met seksuele handelingen opgedwongen, en opgeschreven door volwassenen, terwijl hun veel oudere soortgenoten daar strafrechtelijk tegen beschermd moeten worden?
De Dagelijkse Standaard verzet zich altijd tegen Woke én tegen engnekken als Thijs Römer, of ze nou beschermd worden door de media en het OM of niet. Maar daar hebben wij JOUW hulp bij nodig. Steun ons via BackMe, doneer!, en help ons de waarheid te vertellen over het zieke Hilversum en om onze kinderen te beschermen tegen viespeuken!
De zaak Römer tekent de hypocrisie, de woke-waanzin en het bananenrepubliek-gehalte van onze justitiële instanties en rechterlijke macht, die dit land al tijdenlang in gijzeling houden.
Het individu wordt nog steeds strafbaar gesteld voor hetzelfde vergrijp wat de linkse woke-maatschappij ziet als opvoedkundig geaccepteerd, maar wat in feite neerkomt op hetzelfde strafbare gedrag.
Of een kind nu 4, 6, 8 of 15 jaar is, het hoort niet geconfronteerd te worden met opgedrongen seksuele handelingen. Punt.
Ga verder met lezen
Dit vind je misschien ook leuk
Laat mensen jouw mening weten