2704805986 847e9d6351 c

-Michel Mulder- De volidioot van het jaar

Opiniejan 03 2023, 10:00
Hoewel het jaar nog geen week oud is, kan ik met zekerheid zeggen dat we nu al dé volidioot van het jaar te 'pakken' hebben........ dames en heren - en nee, niet die genderloze x-idioten - ik presenteer u: Dr. Danielle Braun.
Mevrouw Braun schijnt één van Nederlands topsprekers te zijn, maar als we haar tweet aangaande de geprojecteerde teksten op de Erasmus brug lezen, mag ze nog geen grafrede houden tijdens het begraven van de klimaatidioterie.
Dr. Braun, corporate antropoloog spreker, Directeur van de Academie voor Organisatiecultuur en blijkbaar hotemetoot in iedere internationale boardroom krijgt - en ik quote - "Racistische teksten geprojecteerd op de Erasmusbrug. Krijg hier nare Kristalnacht associaties bij."
Volgens Dr. Braun is het projecteren van - overigens grotendeels gewoon ware - teksten op een Rotterdamse brug te vergelijken met het:
# in brand steken en slopen van 1400 synagogen.
# vernielen van ongeveer 7500 winkels en bedrijven van Joden.
# vernielen van Joodse huizen, scholen, begraafplaatsen en ziekenhuizen.
# op straat vermoorden van ongeveer 96 Joden.
En ja, daar word ik dan toch écht een beetje stil van.
Steun DDS op BackMe: alleen via uw maandelijks of eenmalige gift kunnen we de website draaiende houden en het mediakartel aanpakken. Deze steun is keihard nodig in deze zware economische tijden.
Niet alleen vanwege het feit dat vergelijkingen maken met de oorlog blijkbaar alleen in linkse kringen gelegitimeerd is, maar meer nog dat deze vrouw adviseur is geweest - of misschien nog wel is - binnen de Nederlandse politie.
De bruine drek waar Dr. Braun op doelt sijpelt inderdaad steeds meer ons land in. Alleen is het geen bruine drek afkomstig uit 'extreemrechtse' kringen, maar uit het linkse establishment: de dunne mannen brigade van D66, en internationale boardroomsprekers.
Ga verder met lezen
Dit vind je misschien ook leuk
Laat mensen jouw mening weten