-Michel Mulder- Een belanghartigend briefje aan het Haagse politiekorps

Michel Mulder

Michel Mulder

-Michel Mulder- Een belanghartigend briefje aan het Haagse politiekorps

Beste 'beschermings'wespen der rechtsstaat,

Gaat het nog een beetje, na alle schietincidenten op Nederlandse boeren?

Ik begrijp dat jullie het druk kunnen hebben met het wegmoffelen van wat - overduidelijk - bewijsmateriaal en het bespelen van de publieke opinie (boehoe die boeren luisteren niet naar ons) maar ik zou toch graag even een bepaalde kwestie aankaarten.

In al haar 'wettelijke' wijsheid hebben jullie als Haags korps besloten om het belang van een dader, te laten prevaleren boven het belang van een slachtoffer, en daar zou ik toch graag wat tekst en uitleg over krijgen.

Watskeburt zullen jullie misschien vragen, en dat ga ik even haarfijn vertellen: jullie hebben besloten om een doodsbedreiging tegen juriste en rechtsfilosoof Raisa Blommestijn, niet met een vervolging te honoreren omdat dat - en let nu even goed op!! - niet in het belang van de dader is.

Say what? Excuse me? What the hell just happend? zijn wat wereldwijd gebezige uitdrukkingen van verbazing, die voor de mate van achterlijkheid waarmee er vanuit jullie korps gedacht wordt, in aanmerking komen.

"We denken dat het in zijn belang is om geen vervolging in te stellen."

Ja het staat er echt, en het gaat hierbij niet om het eng noemen van een ministersploeg, of het benoemen van een strakke plasser in een column, waar het OM in mijn geval wel reden tot strafvervolging en een strafblad in zag, nee het gaat hier om een oproep tot liquidatie van een jonge Nederlandse vrouw, omdat zij een rechtse mening toegedaan is.Is dit hoe het - linkse - recht voortaan werkt in Nederland? U heeft een gat ter grote van een bowlingbal in iemands - nog stuiptrekkende - lichaam geschoten, laten we even kijken hoe uw kansen liggen op de arbeidsmarkt, en uiteraard wat uw laatst uitgebrachte stem was bij de verkiezingen, om daarna te beslissen dat vervolging niet in uw belang is.

Waar is nu dat verontwaardigde vingertje dat bedreiging van advocaten/juristen, journalisten en politici een absolute no-go is in dit land?

Waar blijven nu de kamervragen van - voor de linkse zaak wel opspringende - politici als Klaver, Kaag, Jetten en Paternotte, die in het geval deze bedreiging geadresseerd zou zijn aan een linkse juriste, hel en verdoemenis zouden verkondigen over de criminele dader.

Meer en meer wordt Nederland een land waarin zich een overduidelijke scheidslijn begint te vertonen.

Als u het linkse gedachtegoed uitdraagt bent u gevrijwaard voor rechtsvervolging, en geniet u de bescherming van de 'rechtsstaat.'

Goed nieuws! DDS heeft nu een eigen app voor iPhone en iPad, en voor Android-toestellen. Download de app gratis en voor niets in de AppStore of in Google Play voor Android, en blijf altijd op de hoogte van het laatste nieuws. Oh, en als je de app hebt gedownload, laat dan even een 5-sterren recensie achter alsjeblieft. Dat is enorm belangrijk!

Als u echter het godvergeten recht denkt te hebben om uw brein te 'vergiftigen' met die rechtse bagger, dan vervolgen wij u desnoods tot aan de poorten van de hel, en bent u in 'rechtsstaat' Nederland vogelvrij verklaard.

Het is werkelijk om kots en kotsmisselijk van te worden.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties