eric van der burg

-Michel Mulder- 'Een bestemmingsplan briefje aan hotelmagnaat Van der Burg'

Opinieaug 17 2022, 14:14
Beste Hilton wannabe,
Hoe gaat het ermee, recent nog een hotelletje (dwangmatig) gekocht?
Omdat de opvang van de repeterende tsunami aan kanspareltjes niet echt stromend verloopt, gaat deze roverheid zich maar bedienen van dwangmaatregelen, waar zelfs erkende dictaturen als de DDR en Noord-Korea zich - misschien - wel voor zouden schamen.
Er was ooit - en misschien nog wel - die zo typerende reclame: "sommige dingen zijn onbetaalbaar, voor de rest is er Mastercard," waarmee min of meer aangegeven werd dat buiten gevoel, zo ongeveer alles betaalbaar is.
Dat voor deze roverheid letterlijk alles betaalbaar is, behalve de welvaartsstatus van het eigen volk, blijkt wel uit het feit dat het COA - communistisch opvangburo allochtonen - met de creditcard van het volk, a.k.a. de belastingopbrengst, nu zelfs hele hotels opkoopt voor de vertroeteling van hun kansenpareltjes.
Onteigening, aankoop van hotels, passeren van gemeenten en veranderen van bestemmingsplannen... Niets, maar dan ook niets gaat deze roverheid te ver om tot een andere bevolkingssamenstelling te komen.
Maar wat is nu verder het plan beste Paris van der Burg? De invoering van de slogan: "geen dorp is compleet, zonder een asielzoeker achter ieders reet."
Misschien opteert het Schwabinet wel voor een (ver)Nederland waar die zo typische toeristische trekpleisters als de bollenvelden, de molens, het rijksmuseum en de Wallen worden vervangen door boottochtjes langs opvangcentra, bustochtjes naar klein-Kinshasa in Tytsjerksteradiel of misschien wel kaartverkoop voor de openluchtopvoeringen van een moderne versie van de gladiator gevechten, een tijdverdrijf dat zéér populair is voor de poorten van de huidige opvangcentra?
Goed nieuws! DDS heeft nu een eigen app voor iPhone en iPad, en voor Android-toestellen. Download de app gratis en voor niets in de AppStore of in Google Play voor Android, en blijf altijd op de hoogte van het laatste nieuws. Oh, en als je de app hebt gedownload, laat dan even een 5-sterren recensie achter alsjeblieft. Dat is enorm belangrijk!
Naast het feit dat het COA met belastinggeld van de Nederlandse bevolking nu complete hotels koopt, om daarin kansenpareltjes te huisvesten die ook nog onze sociale potten leeg komen vreten, maakt deze roverheid met haar levensgevaarlijke beleid van ieder vreedzaam dorp in Nederland, in potentie een dependance van plaatsen als Beiroet... Maar dat is dan uiteraard weer om een bepaalde politieke bezembestuurster het naar de zin te maken. En zo is het cirkeltje weer rond.
Ga verder met lezen
Dit vind je misschien ook leuk
Laat mensen jouw mening weten