shutterstock 2238758025

-Michel Mulder- Een conference-achtig briefje aan Claudia de Breij

Opiniejan 02 2023, 20:00
'Beste' paard van stal,
Eeeeuh nee sorry, grapjes over uiterlijk maken - zoals jij in je ouderjaarsflater - is zó 2019, dus ik zal daarom ook niet de vraag stellen of er een herhaling was van die hihiiihiiiilarische show Mister Ed op NPO1.
(voor de niet zo slimme de Breij-junkies, jullie object of affection vertoont nogal een tandvlees-overeenkomst met dat legendarische paard)
Heb ik wat gemist, als ik op 31 december niet heb ingeschakeld op NPO1, voor een terugblik op dat andere legendarische programma, animal crackers? (sorry, dit is echt het laatste paardengrapje dat ik maak)
Het schijnt van niet.
Linkse deugzuignap de Breij - die laat ik aan ieders fantasie over - schijnt wat open deurtjes ingetrapt te hebben, big bad ome John over haar inclusieve kaasschaafje gehaald te hebben, daarbij gekleed in een rood pak dat die échte komiek, Eddy Murphy, wel stond.
Ik weet niet wat het is, vrouwen verkleed als wandelende tampon. Zegt je paardebek - nu echt de laatste - niet dat je een verzuurde heks bent, dan doet je laatste aankoop bij de kringloopwinkel 'de wanstaltige smaak' dat wel.
Rood latex, of is het gewoon door wat swetshop-kindertjes in elkaar geknutseld, tekent de contouren van je lichaam nogal af, en als daarbij het gedeelte tussen je navel en je knieën - in straattaal, je reet - significant 'bigger' is dan het deel waar je lege hoofd op steunt...... ja dan kom ik toch weer terug op dat paard, alhoewel die wel een vol hoofd hebben. (en ja, nu was het écht de laatste)
Wanneer weet je nu dat een conference écht mislukt is, en zelfs nog minder applaus trok dan die van dat piepkuiken? Als zelfs de linkse junkies van de MSM naar woorden moeten zoeken, om simpelweg te vertellen dat het kut was.
En daarom beste Claudia, was jij toch dé manier om dit jaar af te sluiten, want hoe beter kan je een kutjaar omschrijven, dan door een wandelende tampon, de clichés uitkotsend of het die doventolk is bij de - wel hilarische - conferences van het duo Peppi en Kokki.
Kijk Clau, dit is nu hoe je iemand uiterlijk fileert, en niet die halfslachtige - politiek toch wel correcte manier - waarop jij wat politieke 'kopstukken' weggezet hebt.
Steun DDS op BackMe: alleen via uw maandelijks of eenmalige gift kunnen we de website draaiende houden en het mediakartel aanpakken. Deze steun is keihard nodig in deze zware economische tijden.
Ik weet, ik hang niet aan de incestueuze subsidietiet genaamd Hilversum, ben een 'extreemrechts' ongeleid projectiel en voor mijn formaatje rolmops bestaat er überhaupt geen rood 'designer' pakje, maar als je ervoor gaat........ doe het dan ook met gestrekt been. (jou als schaarliefhebster waarschijnlijk niet onbekend)
Jouw conference was dus lauwe pap - je weet wel, dat goedje wat jij als vrouwenliefhebster pertinent weigert - waarbij het de vraag was of de zaadjes zouden 'landen,' of als sisser tegen de inmiddels ook lauwe verwarming zouden eindigen...... what they did.
En ja, dit stukje is vrouwonvriendelijk, onbeschaamd, vulgair en politiek zó incorrect, maar zoals mijn gebruikelijke disclaimer al zegt: I couldn't care less. Want ja, dát is waar een échte conference om draait.
Ga verder met lezen
Dit vind je misschien ook leuk
Laat mensen jouw mening weten