screen shot 2022 12 31 at 154208

Downdraft pannen: een uitstekende voor kookliefhebbers

Economiejan 03 2023, 7:30
Downdraft pannen zijn ontwikkelt voor gebruik op een kookplaat met afzuiging, zoals een inductie kookplaat met geïntegreerde werkbladafzuiging. Een normale pan duwt de kookstoom en wasem naar boven, maar deze speciale pannen duwen de kookstoom en wasem juist naar beneden (recht de afzuiging in).
Geen kookluchtjes meer in huis
De pannen zijn ideaal voor kookliefhebbers of mensen die veel koken. Ze zorgen ervoor dat er geen kookluchtjes meer in huis hangen en dat je je keuken schoon kunt houden. Koken zonder afzuiging is vaak een bron van frustratie. Wanneer je kookt op een gewone kookplaat dan stijgt de kookstoom en wasem naar boven. Dit kan leiden tot een vervelende geur in huis en veel vieze afdrukken op de keukenkastjes. Met de downdraft pannen hoef je je hier geen zorgen meer over te maken. Je kunt deze gemakkelijk online kopen bij https://downdraftpannenshop.nl/, waar ze meer dan genoeg keuze hebben.
Verschillende materialen
Downdraft pannen zijn er in verschillende materialen, zoals aluminium, roestvrij staal en keramiek. Ze hebben allemaal hun eigen voordelen. Aluminium is een lichtgewicht materiaal en daardoor makkelijk in gebruik. Het neemt ook snel de warmte van de kookplaat op, waardoor je kunt besparen op energie. Roestvrij staal is een stevig materiaal en daardoor geschikt voor het koken op hoge temperaturen. Keramiek is een duurzaam materiaal dat makkelijk schoon te maken is. Het is dus maar net wat je wilt en wat het beste bij je past.
Bora pannen
Vooral de inductie kookplaten met geïntegreerde werkbladafzuiging van Bora zijn tegenwoordig ontzettend populair. Naast dat ze gewoon heel duurzaam zijn, zijn de een mooie vervanging voor de traditionele afzuigkappen. Een kookplaat met afzuiging is daarnaast een stuk stiller, doet zijn werk beter en is op zeer makkelijke manier te onderhouden. Je doet jezelf dus echt een plezier als je hierin investeert.
Ga verder met lezen
Dit vind je misschien ook leuk
Laat mensen jouw mening weten