shutterstock 242286358

-Michel Mulder- Een corrigerend briefje aan de directie van Pieter van Foreest

Opiniejan 07 2023, 9:45
Beste grootverdieners,
Hoe werkt damage control? Nou, zo.
Omdat jullie werkelijk misselijkmakende plannetje van uithongering van kwetsbare ouderen op straat is komen te liggen, komt er nu een té doorzichtige uitleg waar geen hond iets van gelooft.
Waar er eerst sprake zou zijn van een concentratiekamp-achtig voedselregime, van met weegschalen afgemeten persoonlijke porties en waterige bouillon i.p.v. goed gevulde soep daar is het volgens jullie 'verklaring' nu ineens zo dat als een persoon nog honger heeft het geen probleem is om nogmaals op te scheppen, en er gedurende de week ineens een variatie is aan soepen en bouillons.
In straattaal noemen wij dit gewoon stierenpoep, bullshit oftwel ouderwets gelul, maar in directietermen heet dit de schade beperken.
Jullie weten, als directie zijnde, dat jullie verklaring nog minder waard is dan het woord van Mark Rutte, omdat jullie oorspronkelijke plannetje in volledig contrast staat met jullie obligate excuusverklaring.
Ineens is er 'begrip' dat de ene persoon meer honger kan hebben dan de andere - te lezen in jullie 'excuus' - terwijl het toch echt jullie ziekelijke fascinatie was om iedere bewoner op dezelfde afgemeten porties te zetten, en de 'hongerigen' daarbij maar te negeren......... want het waren de richtlijnen waaraan ieder persoon genoeg moest hebben.
Steun DDS op BackMe: alleen via uw maandelijks of eenmalige gift kunnen we de website draaiende houden en het mediakartel aanpakken. Deze steun is keihard nodig in deze zware economische tijden
Beste directie, jullie zijn misselijkmakend en een schande voor de broepstak waarin jullie je - waarschijnlijk zéér forse- salaris ontvangen, de ouderen'zorg,' want als dit de zorg is die mijn kwetsbare vader of moeder zou krijgen, dan zou ik hen nog met een geruster gevoel toevertrouwen aan - zeg een - Ted Bundy.
Het zijn inderdaad tijden van bezuinigingen, maar misschien kan er eerst even bezuinigd worden op bijvoorbeeld een topzware directie dan dat jullie het eten uit de monden van jullie kwetsbare doelgroep stelen.
Ga verder met lezen
Dit vind je misschien ook leuk
Laat mensen jouw mening weten