shutterstock 1260841675

-Michel Mulder- 'Een journalistiek briefje aan de NVJ'

Opinieokt 25 2022, 11:55
Geachte vereniging der journalistieke corruptie,
Gaat het weer een beetje, na alle ophef rondom #merelgate en de integriteitsvraag over de Nederlandse ‘journalistiek’?
Ik kan me zo voorstellen dat er betere tijden waren voor jullie clubje, zo rond pak 'm beet 6 mei 2002, toen the object of your hate vakkundig uit de weg 'geschreven' werd.
Integriteit en de (Nederlandse) journalistiek, het zijn twee woorden die volkomen met elkaar mismatchen, zoals ongeveer alle kleuren in die - toch ietwat facistische - regenboogsekte....... oeps, zei ik dat nou echt?
Het - nog steeds wat - achterlijke deel van de Nederlandse bevolking wordt door de staatspropaganda op o.a. de NPO voorgehouden dat 'onze' journalistieke waarden zuiverder zijn dan het bloed van ongevaccineerden - ja, het is ff een doordenkertje - en dat het waarheidsgehalte even hoog ligt als  de ethiek van Mark Rutte. Maar wij weten ondertussen wel beter, hé.
Hoe de Nederlandse ‘journalistiek' werkt wordt - redelijk schaamteloos - uit de doeken gedaan door de hoofdredacteur van het AD, die qua zichtbare glibberigheid kan wedijveren met zowel Gordon als mister Teflon in het Torentje.
Het zijn dus chanterende, maar ook liegende 'journalisten' - jullie weten wel, ene Merel Ek - waar jullie enge clubje de hand voor in het vuur wil steken, door de mogelijkheid van een rechtzaak tegen FVD te onderzoeken, omdat deze partij de leugens van de hoererende MSM stelselmatig aan de kaak stelt.
(Artikel gaat verder onder de oproep onze App te downloaden) Goed nieuws! De Dagelijkse Standaard heeft tegenwoordig een eigen App! Download onze app voor Android of voor iPhone en blijf de hele dag op de hoogste van het laatste échte nieuws en de nieuwste hard rechtse opinies. En als je de app gedownload hebt, laat dan even een review achter alsjeblieft. Het betekent een hoop voor ons!
Als dit onafhankelijke en ethische journalistiek is langs de lijnen van de Code van Bordeaux, dan kunnen we dus vanaf nu vaststellen dan Noord-Korea een voorbeeld-democratie is, en Joe Biden toch echt alleen van volwassen vrouwen houdt.
Ga verder met lezen
Dit vind je misschien ook leuk
Laat mensen jouw mening weten