beertema 1

Harm Beertema (PVV) fileert hypocriet mediakartel: 'Een journalist vertelde hoe mensen bij m'n huis konden komen: auto gesaboteerd'

Politiekokt 25 2022, 9:00
PVV-Tweede Kamerlid Harm Beertema is er niet van onder de indruk dat het mediakartel én het partijkartel heel "boos" zijn dat Gideon van Meijeren de hypocriete leugenachtige propaganda van nepjournalist Merel Ek heeft ontmaskerd. Want, zegt hij, als het andersom gebeurt vinden ze dat helemaal prima bij het kartel. 
We weten ondertussen allemaal dat het mediakartel én het partijkartel het zogenaamd vreselijk vinden dat FVD'er Gideon van Meijeren een nieuwe YouTube-serie heeft waarin hij de hypocrisie en leugens van het mediakartel ontmaskert. Dat zou een "aanval op de democratie" zijn, een "bewijs van fascisme" en ga zo maar door. Terwijl niemand Ek iets aandoet, er geen bedreigingen worden geuit of wat dan ook. Het is gewoon Van Meijeren die een liegende journalist confronteert met... leugens.
Allemaal nepwoede, natuurlijk. Het gaat ze er niet om dat wat Van Meijeren doet daadwerkelijk "gevaarlijk" zou zijn, maar dat rechts media en opiniemakers zich maar moeten laten misbruiken door het kartel. Iedereen keer opnieuw. We hebben het recht niet terug te slaan. We moeten netjes in ons hok blijven zitten.
Dát is wat ze nu voor elkaar proberen te krijgen - alleen vergissen ze zich deerlijk in de nieuwe rechtse beweging. Wij voeren deze politieke en mediastrijd niet meer op de oude manier. Wij zijn niet bang. We doen nog geen halve stap terug. Oh nee. Wij bestrijden het kartel met dezelfde middelen die het kartel gebruikt om ons te bestrijden. Een koekje van eigen deeg, heet dat. Veel plezier ermee.

Beertema: mijn auto gesaboteerd

PVV-Tweede Kamerlid Harm Beertema is dan ook totaal niet onder de indruk van het gezeur van de hypocriete kartelianen. "Een journalist van het Algemeen Dagblad," schrijft Beertema op Twitter, "beschreef in 'n artikel exact de weg naar m'n huis in m'n dorp. Die nacht werd m'n auto gesaboteerd. Het achterwiel brak af in 'n bocht."

Een journalist van @ADnl beschreef in ‘n artikel exact de weg naar m’n huis in m’n dorp. Die nacht werd m’n auto gesaboteerd. Het achterwiel brak af in ‘n bocht. Gelukkig geen ernstig ongeluk voor mij of medeweggebruikers. Nul media-aandacht, @ADnl vond excuus onnodig. Want #PVV.

Op1
Op1
@op1npo

‘’Het is een gevaar voor onze rechtstaat en democratie’’, zegt Volt-fractievoorzitter @DassenLaurens over het intimideren van een journalist door FvD-Kamerlid Van Meijeren. ''Wat je hier ziet is de ontmenselijking van journalisten.'' #Op1

2.4K
Reply
Nee, dat is geen grap. De man had daadwerkelijk kunnen sterven. Dit doordat een 'journalist' van het AD bewust - willens en wetens - haters alle informatie gaf die ze nodig hadden om hem te pakken.
Gelukkig liep het goed af. Beertema was niet zwaar gewond, en ook andere weggebruikers ondervonden er weinig last van. Maar nu komt het. Want, zegt Beertema, deze aanval op hem kreeg "nul media-aandacht." En het AD "vond excuus onnodig."
Waarom? Simpel. Omdat Beertema van de PVV is.
(Artikel gaat verder onder de oproep onze App te downloaden) Goed nieuws! De Dagelijkse Standaard heeft tegenwoordig een eigen App! Download onze app voor Android of voor iPhone en blijf de hele dag op de hoogste van het laatste échte nieuws en de nieuwste hard rechtse opinies. En als je de app gedownload hebt, laat dan even een review achter alsjeblieft. Het betekent een hoop voor ons!
En weet je wat opvallend blijft? Dat het mediakartel én het partijkartel ook deze gelegenheid weer dolblij aangrijpen om een oppositiepartij te controleren in plaats van te doen wat ze zouden moeten doen: namelijk de macht het vuur aan de schenen leggen.
Ga verder met lezen
Dit vind je misschien ook leuk
Laat mensen jouw mening weten