shutterstock 1982426948

-Michel Mulder- Het marginale clubje volidioten

Opiniedec 31 2022, 16:00
Soms kom je ze tegen, die D666-mafklappers die nog achterlijker, en haatzaaiender zijn dan het dunne mannen-clubje van 'Sieg'rid Kaag.
Zie hier Wouter van de Weerd, trots lid van D666, vader van twee zoons, wereldburger, Europeaan, Nederlander en Groninger of andersom....... en daarbovenop ook nog fotograaf.
Woutertje heeft iets te vaak door de lens van zijn camera gekeken, wat hem nogal een versmalt wereldbeeld oplevert, want geheel in traditie met de rekenkunst van bijvoorbeeld een Yasser Klaver kijkt Woutertje ook niet op een nulletje of wat.
Volgens Woutertje is er een marginaal clubje volidioten dat zich afzet tegen de coronadictatuur, want 65 procent van de wereldbevolking is volgens dit 'licht' volledig gevaccineerd.

Ruim 13 miljard toegediende prikken. Bijna 65% van de wereld volledig gevaccineerd. Ik schaar mij onder de mensen die gewoon naar de cijfers kijken en zich niet om de tuin laten leiden door een marginaal clubje volidioten. In tegenstelling tot al dat anonieme gespuis op Twitter.

Chestman
Chestman
@Chestman225

Wouter wil dat de prikken werken. Wouter ziet nergens oversterfte door de prikken. Wouter denkt dat iedereen op aarde de prikken wil. Wouter is niet zo slim.

67
Reply
Als er van de 8 miljard wereldburgers 65 procent volledig gevaccineerd is, dan is er - dat heet feitelijk rekenen Wouter - 35 procent niet volledig gevaccineerd, wat neerkomt op 2.8 miljard persoontjes.
Laten we dan - voorzichtigheidhalve - zeggen dat die 2.8 miljard niet volledig gevaccineerde persoontjes niet allemaal principiële weigeraars zijn, maar dat er ook personen tussen zitten die hun eerste gifspuitje wel genomen hebben, de gevolgen daarvan ondervonden of zagen in eigen omgeving, en daarna zoiets hadden van......... dikke middelvinger voor je boostershotjes.
Voor de 'eerlijkheid' zal ik deze personen niet onder de volidioten scharen, maar hou ik de helft aan als échte principiële weigeraars, wat dus bij deze - voorzichtige - schatting neerkomt op 1.4 miljard 'volidioten.'
Steun DDS op BackMe: alleen via uw maandelijks of eenmalige gift kunnen we de website draaiende houden en het mediakartel aanpakken. Deze steun is keihard nodig in deze zware economische tijden.
Als we dit rekenlijntje volgen, dan vindt Woutertje het aantal van 155 keer de Nederlandse bevolking, een 'marginaal' groepje volidioten.
D666-ers en hun verknipte kijk op de wereld. Je blijft je verbazen.
Ps, ik kan altijd nog zo'n vaccin nemen als blijkt dat het toch niet schadelijk is. Jij echter, kan nooit meer die zooi uit je lijf krijgen, als blijkt dat het zo schadelijk is als ook vele artsen en wetenschappers zeggen. En het overduidelijke lijntje naar je kinderen wil ik daarbij niet eens maken.
Ga verder met lezen
Dit vind je misschien ook leuk
Laat mensen jouw mening weten