shutterstock 2174690645

-Michel Mulder- 'Ik heb er GENOEG van!'

Opiniedec 23 2022, 10:30
De decembermaand is traditiegetrouw de maand van overpeinzing, en de maand waarin we onze medemens het beste wensen, om elkaar daarna op 1 januari weer de hersens in te slaan. Deze maandlange obligate en hypocriete 'biecht,' gaat dit jaar mijn deur voorbij, en in plaats daarvan vertel ik mijn waarheid, en waarschijnlijk de waarheid zoals velen hem ervaren.
I've had enough. Ik heb geen geduld of begrip meer voor mijn medemens die bewust - of misschien wel onbewust - meewerkt aan de inperking van mijn (medische)vrijheid, mijn rechten, mijn geluk, mijn toekomst en de sloop van mijn ééns welvarende land.
Als na 3 jaar nóg niet het minste greintje van besef, en waarheidsvinding doordringt in jouw grijze massa, en je blijft geloven in een opgedrongen overheidsnarratief en de dictatoriale staat van de Nederlandse 'democratie,' dan kun je wat mij betreft beter opsodemieteren.
Ik weet, deze uitspraak is niet politiek correct, maar ik veeg zo langzamerhand mijn roomblanke - uiteraard racistische - aars af met die opgedrongen politieke correctheid, die een dekmantel is geworden voor het sekte-achtige gedachtegoed van de vaccinatiepushers, de blm-pushers, de genderloosheidpushers, de LHBTIXYZ-pushers en de klimaatpushers, die mij vanwege mijn opvoeding en overtuiging willens en wetens het leven onmogelijk - willen - maken.
Ik weiger ook nog maar enige vorm van begrip op te brengen voor al die Nederland-vernietigers, die in mei 1945 een NSB-kapsel aangemeten zouden krijgen, maar die hun haat t.a.v. andersdenken nu verpakken in een moreel superieur en 'mens en klimaatlievend' jasje.
Ik weiger te geloven dat er nog goede intenties bestaan bij politiek Den Haag, en dat wij hun dictatoriale beleid toch echt in dat licht moeten bezien, want wie eigen volk bij elke gelegenheid op de laatste plaats stelt, die heeft niets, maar dan ook niets goeds in petto voor datzelfde volk.
Wie dacht dat 2022 a bad year was, die zal verrast worden door 2023, waarin het 'democratische' en 'vredelievende' masker van de mondiale elite en hun NSB-puppets nog onmenselijker trekken zal gaan vertonen, uiteraard wederom verpakt in de boodschap dat ze het doen voor onze vrijheid, veiligheid en de bescherming van de democratie.
Ik weiger dus nog langer het goede in dat deel van de mensheid te zien, gezien het feit dat een groot deel van hen opgesloten zou moeten zitten in een gesloten inrichting, maar onze roverheid liever mensen opsluit die vechten voor het laatste democratische restje van hun vaderland, hun grondwettelijke rechten en de toekomst van hun kinderen.
Ik weiger dus nog langer empathie, begrip en overredingskracht te tonen aan mensen die - op zijn bargoens gezegd - het erop pissen nog niet waard zijn, of dit nu een sociaal isolement oplevert of niet.
Het is tijd dat mensen, die niets anders willen dan een vrij, menswaardig en democratisch leven voor iedereen, het juk van de sociale en politieke correctheid van zich afwerpen, wederom een gehoorde stem krijgen en voor eens en altijd een grens trekken: tot hier en niet verder.
Wederom wordt de mensheid geïndoctrineerd met kerstreclames waarin een wereld van pais en vree wordt geschetst, terwijl het nog nooit een grotere teringzooi van haat, intolerantie en onmenselijkheid is geweest, en de vrijheidsberovende coronadictaten alweer klaar staan.
Steun DDS op BackMe: alleen via uw maandelijks of eenmalige gift kunnen we de website draaiende houden en het mediakartel aanpakken. Deze steun is keihard nodig in deze zware economische tijden.
Stik dus maar in het nu gepushte narratief van de vredelievende en familiaire kerstdagen, want het is nog geen jaar geleden dat de roverheid bepaalde wie er aan uw 'vredelievende' kerstmaaltijd aan mocht schuiven, onder dreiging van boetes en onrechtmatige binnentreding.
Is dit een zwartgallige boodschap? Ja, absoluut. Maar het is een feit dat in 'welvarend' Nederland het leven, en de toekomst van miljoenen Nederlanders inkt, maar dan ook inktzwart is geworden, terwijl het kleurrijke regenboog-dictaat als beknechtingsreligie over ons uitgerolt wordt door de Kaags, Rutte's en Klavers van deze wereld.
Ik weiger dus de opgedrongen dystopische gevangenis die onze bewaarders voor ons aan het bouwen zijn, maar zal nooit, maar dan ook nooit weigeren mezelf uit te spreken tegen deze linkse waanzin... tenslotte is onze stem, alles wat ons straks nog rest.
Ga verder met lezen
Dit vind je misschien ook leuk
Laat mensen jouw mening weten