shutterstock 2228944951

-Michel Mulder- 'One Love Hypocrisie'

Opinienov 26 2022, 19:45
De voetbalwereld. Is er iets hypocrieter dan die overbetaalde miljonairs, die nu moord en brand schreeuwen vanwege de FIFA censuur?
Ja. Er zijn weinig organisaties corrupter dan de FIFA. Ja. Al jaren knielen tegen ze racisme en homofobie, maar ze komen wel opdraven in Qatar. Het is zo hypocriet als hypocriet maar zijn kan... maar verbaast ons dat nog?
De gehele voetbalwereld ageert nu tegen de FIFA - die haar oren laat hangen naar de oliedollars van de sjeiks - maar de ware hypocrieten zijn die acteurs op het veld, omdat ze niet de ballen hebben om een kaart te pakken voor hun mening.
So what dat de bobo's van Infantino dreigen met een gele kaart voor iedere aanvoerder die die propagandistische one love band gaat dragen? Het zal niet de laatste kaart zijn die ze pakken dit toernooi, en als iedere aanvoerder die band gewoon draagt, is de kaartenwoede van het scheidsrechterskorps zo voorbij.
De overbetaalde ballerina's zijn bereid om een kaart te pakken ter viering van hun eigen grootsheid (kaart voor shirt uittrekken na doelpunt)
Zijn bereid om een kaart te pakken om een schorsing voor een bepaalde wedstrijd te voorkomen.
Zijn bereid een kaart te pakken als iemand maar iets te hard op hun teentjes heeft gestaan.
Steun DDS op BackMe: alleen via uw maandelijks of eenmalige gift kunnen we de website draaiende houden en het mediakartel aanpakken. Deze steun is keihard nodig in deze zware economische tijden.
Maar een kaart pakken voor een geloof dat de hele voetbalwereld voor de bühne beleidt, ja dat is net iets teveel gevraagd, dan gaat men liever met zijn elfjes op de foto met 'gesnoerde' mond, als 'keihard' statement.
De one love religie wordt slechts met de mond beleden, maar als het op daden aankomt, dan staan alle onafhankelijke miljonairs met de mond vol tanden.
Ga verder met lezen
Dit vind je misschien ook leuk
Laat mensen jouw mening weten