-Michel Mulder- 'Onwelriekende reuzel'

Michel Mulder

Michel Mulder

-Michel Mulder- 'Onwelriekende reuzel'

Herinnert u zich deze nog, nog, nog, nog, nog, nog was een jingle van radio Veronica, die over een jaar of wat weer actueel wordt over de onwelriekende reuzel uitspraak aan het adres van volksvertegenwoordiger van Haga, door de minister van Justitie en Veiligheid Dilan Yesilgöz-Zegerius.

En dan heb je als hobby-columnist ineens zéér weinig woorden nodig, om te laten zien wat onwelriekende reuzel daadwerkelijk is.

Een oproep van de redactie: door de coronacrisis heeft DDS het, net als veel andere websites, ontzettend lastig. Wij willen alles gratis leesbaar houden voor iedereen, waardoor we voor onze inkomsten afhankelijk zijn van reclame. Maar bedrijven hebben financiële zorgen, en hebben dus niet veel te makken. Daar merken wij de gevolgen ook van. Vandaar onze oproep aan u, onze lezers: steun ons alsjeblieft! Via het betrouwbare Nederlandse BackMe-systeem kunt u maandelijks óf eenmalig doneren. Doe dat alstublieft, en help DDS in de lucht te blijven!

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meest gelezen

Lees meer