-Michel Mulder- 'Tribunalen'

Michel Mulder

Michel Mulder

-Michel Mulder- 'Tribunalen'

Een tribunaal is volgens D66 een verboden woord, behalve als het uiteraard gekoppeld kan worden aan Vladimir Putin.

De hypocrisie in het Haagse, en de haat t.a.v. Putin kent inmiddels geen grenzen meer, en wordt onder leiding van volksmennende ceremoniemeesters als Paternotte en Sjoerdsma, omgetoverd tot een aria der demonisering.

Waar D66 een tribunaal voor het eigen volksverraad verre van zich werpt, daar wenst men dit instrument wel in de eigen stad op te tuigen om de 'oorlogsmisdaden' van Putin op de mondiale verontwaardigingskalender te krijgen.

Het streven naar een tribunaal voor oorlogsmisdaden is uiteraard een nobel, en absoluut noodzakelijk doel, maar dan wel een doel dat voor alle misdragende partijen partijen moet gelden.

Waarom hebben wij de Haagse politiek dan nooit gehoord over tribunalen voor het eigen Nederlandse gedrag, of dat van de Britse, Australische, Franse en Amerikaanse bondgenoten?

Oorlogsmisdaden worden volgens de Haagse sekte blijkbaar alleen begaan door big bad Putin, want in het geval van de zo onschuldige westerse bondgenoten heet het slechts 'collateral damage.'

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties