shutterstock 1582031029

-Michel Mulder- 'Voorspellende gaven'

Opinieokt 29 2022, 17:10
Hoewel de NS nooit kan voorspellen of hun treinen wel op tijd rijden, of door blaadjes überhaupt wel kunnen rijden, is de naar hen vernoemde prijs wel een uitstekende voorspeller gebleken.
Het jaarlijkse feestje voor het meest deugende boek heeft dit jaar ook te maken gehad met 'blaadjes' op het verkiezingsspoor, en wel blaadjes beschreven door Thierry Baudet, en dat is voor de linkse kliek uiteraard een absolute no-go.
Het gruwelijke vooruitzicht om een linkse 'literaire' prijs uit te moeten reiken aan de opvolger van Pim Fortuyn - althans, als we de linkse hetze mogen geloven - ging zelfs het paard van Ankie van Grunsven..... eeuh Claudia de Breij té ver, vandaar dat zij maar over haar geldschrapende ego is heengestapt, en akkoord gaat met de cancelling van het incestueuze sektefeestje.
Nou gaat het 'gerucht' dat de NS Publieksprijs dit jaar is komen te vervallen omdat 'het bruinhemden trollenleger' (LOL) van Baudet fraude zou hebben gepleegd met fake stemmingen, maar is dat ook wel zo?
Als zelfs bewezen Baudet-haters als Eus de kneus, en doodgraver Marcel van Roosmalen in het hol van de linkse kerk toegeven dat het boek van Baudet gewonnen zou hebben is het dan niet eerder aan te nemen dat deze 'fraude' door de linkse kerk is opgezet, om tot een geheel verbod van de verkiezing te komen?
Laten we voor de lol even aannemen dat 'het bruinhemden trollenleger' (LOL) inderdaad fraude heeft gepleegd met de emailadressen van Tweede Kamerleden - wel geniale fraude, trouwens - dan betreft dit op zijn hoogst 150 stemmen.
Als we dan van Eus de kneus horen dat er honderdduizen stemmen op Het Coronabedrog waren, en dit boek zwaar bovenaan stond, waarom dan de gehele stemming - na eerst nog een extra drempel ingebouwd te hebben - stoppen vanwege fraude........ van misschien 150 stemmen?
(Artikel gaat verder onder de oproep onze App te downloaden) Goed nieuws! De Dagelijkse Standaard heeft tegenwoordig een eigen App! Download onze app voor Android of voor iPhone en blijf de hele dag op de hoogste van het laatste échte nieuws en de nieuwste hard rechtse opinies. En als je de app gedownload hebt, laat dan even een review achter alsjeblieft. Het betekent een hoop voor ons!
De enige - juiste - conclusie die weldenkende mensen kunnen trekken is dat deze fraude een een-tweetje was tussen de NS Publieksprijs en de linkse politiek, om ervoor te zorgen dat Het Coronabedrog niet de erkenning krijgt, die het verdient.
Ga verder met lezen
Dit vind je misschien ook leuk
Laat mensen jouw mening weten