shutterstock 2201703817

Italië: Giorgia Meloni laat álle ongevaccineerde zorgmedewerkers weer aannemen. Alle coronaboetes geannuleerd

Buitenlandokt 29 2022, 18:46
In Italië doet Giorgia Meloni haar belofte gestand aan ongevaccineerde Italianen. Die beloofde ze tijdens de campagne dat zij ze terug zou halen in de zorgsector (waar ze ontslagen werden omdat ze zich niet lieten 'prikken'). Daarnaast zou ze boetes ook ongedaan maken. Nou, dat heeft ze nu inderdaad gedaan.
Er is heus het één en ander aan te merken op Meloni. Nou ja, eigenlijk vooral wat betreft haar Oekraïnestandpunt. Op heel veel andere punten doet ze het prima en is ze een echte aanwinst voor Europa - en zéker voor haar land.
Nu ze aan de macht is doet Meloni heel snel wat ze beloofd heeft. Ongevaccineerde zorgmedewerkers worden weer aangenomen.
Dat is al een enorme stap vooruit, natuurlijk, maar Meloni is nog niet klaar. Want ze heeft alle Italiaanse 50-plussers die zich weigerden te laten 'vaccineren' (met een 'vaccin' dat je niet adequaat beschermt tegen besmetting, en dat ook niet voorkomt dat je anderen ziek kunt maken als je corona hebt) laten weten dat hun boetes - die ze daar automatisch kregen - ongedaan maakt.

BREAKING: Italy's new right-wing government will be REINSTATING all unvaccinated health care workers. They are also canceling the fines who were imposed on the people aged 50+ who didn't get vaccinated. HUGE win for freedom.

70.9K
Reply
Daarnaast laat de nieuwe rechtse regering weten dat het niet langer 'coronacijfers' dagelijks bekendmaakt. Dat kan voortaan wekelijks wel. Want: het is tijd om terug te gaan naar de normale tijd. Al dat gedoe met corona is zwaar overtrokken. Klaar met die ongein.
(Artikel gaat verder onder de oproep onze App te downloaden) Goed nieuws! De Dagelijkse Standaard heeft tegenwoordig een eigen App! Download onze app voor Android of voor iPhone en blijf de hele dag op de hoogste van het laatste échte nieuws en de nieuwste hard rechtse opinies. En als je de app gedownload hebt, laat dan even een review achter alsjeblieft. Het betekent een hoop voor ons!
Klopt natuurlijk helemaal. Juist daarom is het eigenlijk niet te bevatten dat de NPO én het partijkartel toch weer pushen voor coronamaatregelen bij ons. Dat gaan we dus lekker niet doen. Die mondkapjes mogen ze in hun jeweetwel steken. En dat vaccin is zelfs volgens de baas van Moderna alleen nog maar 'nuttig' voor zogenaamde 'kwetsbare groepen.' Als zelfs die man dat zegt is het wel heel bizar dat Kuipers en andersoortige reptielen (uh, oh!) die spuit toch weer aan ons op willen dringen.
Kijk naar Meloni. Weg met de coronagekte. Geen enkele maatregel is nodig. We zijn meestens terug naar normaal - en dat willen we graag zo houden.
Ga verder met lezen
Dit vind je misschien ook leuk
Laat mensen jouw mening weten