shutterstock 1852683142

Moderna-baas Stéphane Bancel: 'Niet iedereen heeft booster nodig, alleen nuttig voor mensen met comorbiditeiten'

Politiekokt 19 2022, 20:00
De CEO van Moderna zegt nu dat het waarschijnlijk helemaal niet nuttig is voor gezonde (jongere) mensen om een booster te nemen tegen 'corona.' Want, zegt hij, eigenlijk is dat gewoon niet nodig. Je kunt het coronavaccin het beste vergelijken met de griepprik; voor ouderen en mensen met ernstige comorbiditeiten nuttig, maar voor de rest van de mensheid niet.
In Nederland roepen Ernst Kuipers en Mark Rutte nog steeds dat we allemaal aan de "herhaalprik" moeten, maar zelfs de hoogste baas van Moderna denkt daar heel anders over. Volgens Yahoo News vindt Stéphane Bancel dat namelijk helemaal niet nuttig.
"Ik denk dat het net zoals met de griep wordt," aldus Bancel. "Als je 25 jaar oud bent en gezond, moet je dan een jaarlijkse booster hebben? Misschien dat je dat wíl doen.... maar ik denk dat het vergelijkbaar wordt met de griep waar het alleen van toepassing is voor mensen met een hoog risico, mensen boven de 50, en mensen met comorbiditeiten."
Met andere woorden, 8 miljard mensen op deze aardbol hoeven deze 'prik' helemaal niet te krijgen. Want zo gevaarlijk is Covid niet. Aldus de Moderna-baas!
Maar hij heeft toch nog goed nieuws voor zichzelf, zijn bedrijf, en voor de andere farmaceutische giganten. Want hoewel 8 miljard mensen de prik niet hoeven blijven er volgens hem alsnog zo'n 1,5 miljard 'risicogevallen' over. Daar valt dus nog genoeg geld mee te verdienen. Aldus Bancel.
(Artikel gaat verder onder de oproep onze App te downloaden) Goed nieuws! De Dagelijkse Standaard heeft tegenwoordig een eigen App! Download onze app voor Android of voor iPhone en blijf de hele dag op de hoogste van het laatste échte nieuws en de nieuwste hard rechtse opinies. En als je de app gedownload hebt, laat dan even een review achter alsjeblieft. Het betekent een hoop voor ons!
Volgens een recent rapport, waar Bancel ook naar verwees, kan Moderna de 'vaccin's verkopen voor ergens tussen de $32 en $50 per shot... maar met een hoger bedrag in dAmerika, namelijk ergens tussen de $64 en $100 per dosis.
Vraag: gaan Rutte en Kuipers hun prikpropaganda nu ook aanpassen, of blijven ze roepen dat iedereen aan het 'vaccin' moet (een 'vaccin' dat overigens besmetting niet voorkomt, ook niet voorkomt dat je ziek wordt, en óók niet voorkomt dat je een ander niet ziek kunt maken. Geweldig 'vaccin' hoor!).
Ga verder met lezen
Dit vind je misschien ook leuk
Laat mensen jouw mening weten