-Michel Mulder- 'Wat gaat BBB ons brengen?'

Michel Mulder

Michel Mulder

-Michel Mulder- 'Wat gaat BBB ons brengen?'

BBB, wie heeft er nog niet van gehoord? Waar het eerst stond voor de 6uild 6ack 6etter strakke plasser van Klaus Schwab, staat het in Nederland meer en meer voor de - schijnbaar onstuitbare - opmars van triple B, zoals de Boeren Burger Beweging denigrerend werd genoemd door Hugochenko de Jonge.

Een stormachtige opmars die overeenkomsten vertoond met de lancering van het fenomeen Fortuyn, en de komeetachtige opkomst van FVD, maar niet eenzelfde mate van demonisering mag 'genieten' vanuit het linkse kamp......... daar gaan bij mij toch mijn nekharen van overeind staan.

Uiteraard weet ik dat je je in 'farmer country,' en alles ter rechter zijde van pak 'm beet het middelpunt, niet populair maakt als je vraagtekens plaatst bij de - inmiddels - moeder des vaderlands, maar bij Caroline bekruipt mij hetzelfde gevoel als bij Pieter Omtzigt, het zijn beide verrassingseieren, want je weet nooit wat eruit komt....... en waar zij nu daadwerkelijk staan.

Het is de wanhoop des volks, en niet het partijprogramma van BBB, wat - naar mijn mening - zorgt voor de opzienbarende zetelgroei van deze beweging, omdat de meeste van ons nu eenmaal nog steeds geloven in die zogenaamde 'redder' die onze toekomst veilig zal stellen, ook al komt deze redder tegenwoordig in de gedaante van tante Til in haar gebreide harnas.

Goed nieuws! DDS heeft nu een eigen app voor iPhone en iPad, en voor Android-toestellen. Download de app gratis en voor niets in de AppStore of in Google Play voor Android, en blijf altijd op de hoogte van het laatste nieuws. Oh, en als je de app hebt gedownload, laat dan even een 5-sterren recensie achter alsjeblieft. Dat is enorm belangrijk!

Het is mijn overtuiging - but I do hope I'm wrong - dat, hoe meer zetels BBB binnen handbereik zal krijgen, hoe meer zij zich zullen conformeren naar de wensen van de aloude kartelpolitiek, en dat BBB daarmee niet het paard van Troje, maar de koe van Tytsjerksteradiel zal zijn.

Een oproep van de redactie: door de coronacrisis heeft DDS het, net als veel andere websites, ontzettend lastig. Wij willen alles gratis leesbaar houden voor iedereen, waardoor we voor onze inkomsten afhankelijk zijn van reclame. Maar bedrijven hebben financiële zorgen, en hebben dus niet veel te makken. Daar merken wij de gevolgen ook van. Vandaar onze oproep aan u, onze lezers: steun ons alsjeblieft! Via het betrouwbare Nederlandse BackMe-systeem kunt u maandelijks óf eenmalig doneren. Doe dat alstublieft, en help DDS in de lucht te blijven!

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties