thierry baudet dh 00062 websize

-Thierry Baudet- 'FVD is de enige partij met een écht fundamenteel andere visie'

Opiniefeb 28 2023, 11:00
Op 15 maart kiest Nederland, via de Provinciale Staten, de nieuwe Eerste Kamer. Nog nooit stond er zóveel op het spel als nu. De verkiezingen gaan letterlijk over oorlog en vrede.
Kies voor vrede, niet voor oorlog
Als enige partij wil Forum voor Democratie deëscaleren. Geen verder wapentuig naar Oekraïne. Om tafel met Rusland om een diplomatieke oplossing te vinden. En nooit, onder geen enkele omstandigheid, Nederlandse soldaten - laat staan dienstplichtigen! - naar deze oorlog sturen.
Stop de gender-indoctrinatie van kinderen
Daarnaast gaan de verkiezingen over de steeds verdergaande transgender-indoctrinatie van onze jeugd. Op sommige scholen moeten jongetjes zich nu al verkleden als meisjes en andersom. Jonge kinderen worden gedwongen NPO programma’s te kijken om de geslachtsdelen van naakte volwassenen te bestuderen. De NOS propageert hoe minderjarigen illegale hormoonremmers via het internet kunnen bestellen. Wij willen dat dit stopt. Geen seksualisering van jonge kinderen.
Energierekening per direct omlaag
De energierekening is naar onacceptabele hoogten gestegen door absurd en onzinnig klimaatbeleid. Forum voor Democratie wil per direct de gaskraan in Groningen weer openen. Ruimhartig compenseren van de Groningers. Woningen en historische gebouwen verstevigen. Maar de duizenden miljarden aan gas die daar onder de grond zitten onmiddellijk ten goede laten komen aan onze huishoudens en bedrijven.
Immigratie, huizencrisis, regeldruk, anti-boerenbeleid
Daarnaast spelen natuurlijk nog tal van andere zaken.
  • De immigratierecords die door Rutte zijn behaald: alleen al in 2022 mochten van hem meer dan 400.000 (!) mensen naar Nederland komen! 
  • De daarmee samenhangende huizencrisis: nog nooit was de woningnood zó hoog als nu! 
  • De alsmaar toenemende regeldruk, de woeker van ambtenaren en bureaucratie, de torenhoge belastingen: dat alles verstikt onze vrijheid en het ondernemersklimaat in ons land en moet worden teruggedrongen.
  • Het absurde stikstofbeleid waardoor onze agrarische sector wordt uitgekleed en onze voedselvoorziening in gevaar komt. Ook daar moét een eind aan worden gemaakt!
Forum voor Democratie is de énige partij die écht een fúndamenteel andere visie heeft op Nederland. We staan voor een existentiële keuze. Doorgaan met de globalistische kaalslag, het klimaatbeleid, de oorlogszucht, de immigratie, de gender-gekte…enzovoorts? Of Nederland terugstemmen!
Ga voor Nederland. Ga voor FVD!
Steun DDS op BackMe: alleen via uw maandelijks of eenmalige gift kunnen we de website draaiende houden en het mediakartel aanpakken. Deze steun is keihard nodig in deze zware economische tijden.
Ga verder met lezen
Dit vind je misschien ook leuk
Laat mensen jouw mening weten