Aansteller Jan Paternotte (D66) geïrriteerd na hilarische Photoshop van Geert Wilders

Aansteller Jan Paternotte (D66) geïrriteerd na hilarische Photoshop van Geert Wilders

Jan Paternotte (D66) heeft via Twitter geïrriteerd gereageerd op Geert Wilders vanwege een hilarische Photoshop. De D66’er stond eerder deze week samen met zijn Limburgse collega Marlou Jenneskens ergens in een weiland te pronken met een of ander gaar D66-spandoek: “Hier horen huizen”. Geert Wilders reageert vervolgens op hilarische wijze.

Uiteraard schiet het grapje van Wilders weer volledig in het verkeerde keelgat bij de D66'er. “Niet eens goeie lettertype er in geshopt. Ontzettend lui van Wilders.” Verder wil Paternotte natuurlijk ook graag nog even inhoudelijk reageren want volgens hem zit er op het stukje land waar ze met hun spandoek staan te wapperen helemaal geen boer. Verder dan Wilders te beschuldigen van wegkijken komt de D66’er overigens ook niet. “Er kan niet gebouwd worden omdat we in Nederland met afstand grootste stikstofuitstoot van Europa hebben. Wij willen dat oplossen, Wilders kijkt weg.” Aldus Paternotte.

Eerder kondigde Paternotte aan om met zijn spandoek alle 12 provincies langs te gaan. Hopelijk doet hij dat voortaan dan wel op de fiets want heel het land rond tuffen om met je spandoek in een wei te gaan staan is ook niet echt bevorderlijk voor het klimaat. Het is echter nog maar de vraag of hij het nog wel aandurft gezien de reacties op zijn “campagnestunt”.

In heel het land worden boeren weggepest door de overheid zodat er ruimte gemaakt kan worden voor woningen. Met de hoge aantallen aan asielzoekers die ons land binnenkomen en gehuisvest moeten worden staan partijen als D66 letterlijk vooraan te trappelen om de boeren weg te pesten en te gaan bouwen. Niet voor de hardwerkende Nederlanders maar wel voor alle asielzoekers die mede dankzij D66 ons land binnenkomen.

Steun DDS op BackMe: alleen via uw maandelijks of eenmalige gift kunnen we de website draaiende houden en het mediakartel aanpakken. Deze steun is keihard nodig in deze zware economische tijden.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties