Achterlijke Coronafascist Marion Koopmans denkt dat "heel Nederland vakantie viert"

Achterlijke Coronafascist Marion Koopmans denkt dat "heel Nederland vakantie viert"

Politiekdec 29, 9:44
Erger dan Marion Koopmans worden ze niet gemaakt. Deze vrouw is alleen maar bezig mensen een angstpsychose aan te praten. Al vanaf dag één wilde ze dat het land op slot werd gezet voor een virus dat maar een beetje dodelijker is dan de griep. Mede door haar "adviezen" worden onze jongeren, ondernemers, ouderen en alle andere mensen in ons land kapot gemaakt. Systematisch gesloopt.
Maar wat wekt mijn verbazing vandaag? Mevrouw wil GGD-medewerkers en huisartsen complimenteren dat ze deze week "meer dan 1 miljoen vaccinaties" bij mensen in de arm geslingerd hebben. Geweldig, vindt ze dat. "Klasse!"
Hartstikke lief hoor. Alleen is het wel verbazingwekkend dat ze hen complimenteert dat ze dit werk doen "terwijl heel Nederland vakantie viert."
https://twitter.com/MarionKoopmans/status/1476101784989048833
Vakantie viert?
Vakantie?
Het land is in lockdown, mevrouw Koopmans. Daar hebben jij en de andere witte-jassen-dictators hoogst persoonlijk voor gezorgd. Mensen kunnen niets. Ze zitten thuis, de hele dag Netflix te kijken. Af en toe gaan ze even bij elkaar langs want je moet toch wat. En als ze "een uitje" willen moeten ze naar de supermarkt. En dat noem jij vakantie vieren?
Maar wacht, er is meer. Want verreweg de meeste mensen werken natuurlijk wel degelijk (hoewel vanuit huis nu). Er is schoolvakantie, ja. Maar pappa en mamma moeten wel gewoon voor brood op de plank zorgen.
Een oproep van de redactie: door de coronacrisis heeft DDS het, net als veel andere websites, ontzettend lastig. Wij willen alles gratis leesbaar houden voor iedereen, waardoor we voor onze inkomsten afhankelijk zijn van reclame. Maar bedrijven hebben financiële zorgen, en hebben dus niet veel te makken. Daar merken wij de gevolgen ook van. Vandaar onze oproep aan u, onze lezers: steun ons alsjeblieft! Via het betrouwbare Nederlandse BackMe-systeem kunt u maandelijks óf eenmalig doneren. Doe dat alstublieft, en help DDS in de lucht te blijven!
Wat zegt het in godsnaam over dit mens en over de wereld waarin zij leeft dat ze dit soort achterlijke tweets de wereld kan insturen?
Ga verder met lezen
Dit vind je misschien ook leuk
Laat mensen jouw mening weten