shutterstock 2213570803

Amsterdam woedend: linkse partijen blijken linkse gekken te zijn

Politiekjun 13 2023, 9:00
Er is grote woede in Amsterdam. De knettergekke linkse gemeente daar heeft namelijk besloten om de binnenstad af te sluiten voor auto's. Dit 'experiment' - dat nadien natuurlijk permanent wordt - is bedoeld voor een periode van zes weken, hoegenaamd om te zien wat dit voor effecten heeft op de 'leefbaarheid' in de stad. Voor GroenLinks en D66-bakfietsgekkies zal die leefbaarheid vast geweldig zijn. Maar voor normale Amsterdammers - als die nog bestaan - zijn de gevolgen natuurlijk desastreus.
Er is dan ook furieus gereageerd op deze knettergekke actie. Vanaf de Weesperstraat is het over en uit met de autopret. Maar dat is een probleem. Zo zegt DENK-gemeenteraadslid Süleyman Koyuncu bijvoorbeeld dat verkeerschaos niet gecreëerd wordt door normale mensen, maar door achterlijke GroenLinksers die "wat foto's" willen "schieten met plantenbakken op de rijbaan."
Guido Frankfurther van MKB Amsterdam zegt dat deze actie met name wanstaltig slecht is voor ondernemers. "Alle ondernemers, leveranciers, busjes voor schoolkinderen en gehandicapten, servicemonteurs en dus ook zo'n 200.000 Amsterdammers gaan hier echt veel last van krijgen," zegt hij tegen De Telegraaf.
Help DDS deze moeilijke tijden door te komen. Help ons een vuist te maken tegen de mainstream media én tegen het partijkartel. Strijd zij aan zij met ons. Doneer op BackMe en strijd zij-aan-zij met DDS tegen het de globalistische elites.
Ook de lokale VVD-fractie beweert heel boos te zijn tegen de krant voor slapend Nederland. Want, zeggen de nepliberalen, feitelijk is deze hele actie om "te rommelen met het verkeer" niets meer of minder dan een product van extreemlinkse en vooral ook knettergekke "ideologische overtuigingen" van het college. Dat bestaat natuurlijk uit GroenLinks, D66 en de PvdA. Inderdaad, extreemlinksers én knettergekker dan dat wordt het niet.
Ondertussen kunnen normale mensen klagen wat ze willen - maar helaas zet het college dit plan natuurlijk gewoon door. Want als D66'ers, GroenLinksers én PvdA'ers érgens lak aan hebben, dan is het toch echt aan de mening van Henk en Ingrid.
Ga verder met lezen
Dit vind je misschien ook leuk
Laat mensen jouw mening weten