49679288857 200a679135 c

Angstige VVD wil deze zomer CoronaMelder-app opnieuw invoeren

Politiekjun 30 2022, 16:35
De coronacijfers schijnen weer op te lopen. Daarom wil de VVD de CoronaMelder-app nog deze zomer opnieuw beschikbaar maken en inzetten. De VVD wil de Nederlander in een angstpsychose houden.
Dinsdag heeft VVD Tweede-Kamerlid Jacqueline van den Hil een motie ingediend. De motie werd gesteund door coalitiepartij D66. De motie had als dictum dat het Outbreak Management Team (OMT) heeft geadviseerd om digitale ondersteuningsmiddelen, zoals de CoronaMelder-app, op te nemen in het coronabeleid voor de langere termijn. De besmettingscijfers lijken nu alweer op te lopen. Daarom heeft Van der Hil de regering gevraagd om ervoor te zorgen dat de digitale ondersteuningsmiddelen nog deze zomer beschikbaar zijn en gebruikt worden.
Blijkbaar zit de angst bij de liberals van VVD en D66 er nog diep in. Zij denken ook dat de gemiddelde Nederlander niet zijn gezonde verstand kan gebruiken zodat men thuis blijft als men zich niet lekker voelt. Zo'n motie ademt ook echt de maakbaarheid van de samenleving uit. De VVD wil over alles de controle houden. Alle bedreigingen voor je gezondheid moet worden uitgesloten. Het lijkt wel of de VVD wil dat de Nederlander op zijn tenen blijft lopen uit angst om ziek te worden.

De @VVD wil enkel dingen die slecht zijn voor Nederland. Het opnieuw invoeren van deze app is helemaal niet nodig en is onderdeel van de #corona-angstcampagne. Mocht het er toch van komen, gebruik dan je eigen gezonde verstand. Daar heb je deze app niet voor nodig. #BVNL

Hart van Nederland
Hart van Nederland
@HartvNL

VVD wil CoronaMelder-app nog deze zomer opnieuw invoeren hartvannederland.nl/coronavirus/vv…

795
Reply
Wybren van Haga (BVNL) zegt dat de VVD wil tegenwoordig alleen maar dingen wil die slecht zijn voor Nederland. Het opnieuw invoeren van deze misselijkmakende app is het in stand houden van de corona-angstpsychose. Als je je ziek voelt dan blijf je gewoon thuis, En als je erger ziek wordt dan bel je de huisarts. Mensen moeten gewoon hun gezond verstand gebruiken.
Ga verder met lezen
Dit vind je misschien ook leuk
Laat mensen jouw mening weten