Angstige VVD wil deze zomer CoronaMelder-app opnieuw invoeren

Angstige VVD wil deze zomer CoronaMelder-app opnieuw invoeren

De coronacijfers schijnen weer op te lopen. Daarom wil de VVD de CoronaMelder-app nog deze zomer opnieuw beschikbaar maken en inzetten. De VVD wil de Nederlander in een angstpsychose houden.

Dinsdag heeft VVD Tweede-Kamerlid Jacqueline van den Hil een motie ingediend. De motie werd gesteund door coalitiepartij D66. De motie had als dictum dat het Outbreak Management Team (OMT) heeft geadviseerd om digitale ondersteuningsmiddelen, zoals de CoronaMelder-app, op te nemen in het coronabeleid voor de langere termijn. De besmettingscijfers lijken nu alweer op te lopen. Daarom heeft Van der Hil de regering gevraagd om ervoor te zorgen dat de digitale ondersteuningsmiddelen nog deze zomer beschikbaar zijn en gebruikt worden.

Blijkbaar zit de angst bij de liberals van VVD en D66 er nog diep in. Zij denken ook dat de gemiddelde Nederlander niet zijn gezonde verstand kan gebruiken zodat men thuis blijft als men zich niet lekker voelt. Zo'n motie ademt ook echt de maakbaarheid van de samenleving uit. De VVD wil over alles de controle houden. Alle bedreigingen voor je gezondheid moet worden uitgesloten. Het lijkt wel of de VVD wil dat de Nederlander op zijn tenen blijft lopen uit angst om ziek te worden.

Wybren van Haga (BVNL) zegt dat de VVD wil tegenwoordig alleen maar dingen wil die slecht zijn voor Nederland. Het opnieuw invoeren van deze misselijkmakende app is het in stand houden van de corona-angstpsychose. Als je je ziek voelt dan blijf je gewoon thuis, En als je erger ziek wordt dan bel je de huisarts. Mensen moeten gewoon hun gezond verstand gebruiken.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties