20220125 tweede kamer rob jetten d66 4

Antidemocraat Jetten sluit FVD en PVV bij voorbaat uit

Politiekjul 15 2023, 10:15
Het is altijd een genot om te zien hoe politici hun strategieën voor de komende verkiezingen onthullen. En deze keer hebben we het geluk om getuige te zijn van de wijsheid van Rob Jetten, de beoogde lijsttrekker van D66, die met een ongeëvenaarde helderheid en vastberadenheid FVD en PVV uitsluit van zijn feestje.
Jetten, in zijn oneindige wijsheid, heeft deze partijen bestempeld als 'gevaarlijk', 'extreem' en 'anti-democratisch'. Een interessante keuze van woorden, gezien het feit dat beide partijen democratisch gekozen vertegenwoordigers zijn in ons parlement. Maar wie zijn wij om te twijfelen aan de logica van de grote Jetten?
In een recente aflevering van Op1, verhelderde Jetten zijn standpunt met de gratie van een balletdanser op een mijnenveld. Hij verklaarde dat D66 het wil gaan doen met dezelfde partijen die al jaren en jaren en jaren met elkaar in bed liggen. Dezelfde partijen die, volgens sommige cynici, verantwoordelijk zijn voor de asielcrisis, de energiecrisis, de wooncrisis, de armoedecrisis, de Toeslagenaffaire en ga zo maar door. Maar laten we eerlijk zijn, wie heeft er nu een stabiele economie, betaalbare woningen, of een functionerend asielbeleid nodig als je de kans hebt om deel uit te maken van het D66-feest?
"Dat zijn twee partijen die ik uitsluit en wat mij betreft, gaan we met al die andere partijen laten zien hoe het wel kan," aldus Jetten, die blijkbaar een kristallen bol heeft waarin hij de toekomst kan zien. Het is geruststellend om te weten dat we in zulke capabele handen zijn.
Help DDS deze moeilijke tijden door te komen. Help ons een vuist te maken tegen de mainstream media én tegen het partijkartel. Strijd zij aan zij met ons. Doneer op BackMe en strijd zij-aan-zij met DDS tegen de globalistische elites.
Dus daar hebben we het, dames en heren. Rob Jetten, de man, de mythe, de legende, heeft gesproken. En we kunnen allemaal rustig slapen, wetende dat hij de koers van ons land in handen heeft. Immers, wie heeft er behoefte aan diversiteit van meningen en politieke debatten als we de onfeilbare wijsheid van Rob Jetten hebben om ons te leiden?
Dus laten we een toast uitbrengen op Rob Jetten, de onbetwiste kampioen van de democratie. Moge zijn wijsheid ons leiden naar een toekomst waarin iedereen het met elkaar eens is, of ze het nu leuk vinden of niet. Proost!
Ga verder met lezen
Dit vind je misschien ook leuk
Laat mensen jouw mening weten