baudet event

Baudet: Beleid van de VVD is de oorzaak voor de uittocht van bedrijven uit Nederland

Politiekmrt 08 , 20:00
Niet te geloven! Terwijl Nederland economisch gezien aan het infuus ligt dankzij het rampzalige beleid van de VVD en consorten, speelt Dilan Yesilgöz, de VVD-leider, de vermoorde onschuld op X. Ze 'maakt zich zorgen' dat bedrijven ons land willen verlaten. Zorgen? Dit is het directe resultaat van het beleid waar jouw partij, Dilan, aan het roer heeft gestaan! Thierry Baudet, de luis in de pels van de politieke elite, geeft haar figuurlijk een rechtse directe die klinkt als een klok: "Je hebt het er zelf naar gemaakt!"

Je hebt het er zelf naar gemaakt met al die domme klimaatwetgeving, al die domme immigratie, al die domme oorlogshitserij en sancties etc.

Dilan Yesilgöz - Zegerius
Dilan Yesilgöz - Zegerius
@DilanYesilgoz

Ik vind het zorgelijk dat een aantal bedrijven overweegt ons land te verlaten. Dit zijn bedrijven waar we trots op moeten zijn. Die voor duizenden banen zorgen. Die veel in ons land investeren. (1/2)

4.2K
Reply
Laten we even een moment nemen om dit te laten bezinken. De VVD, die jarenlang heeft gepredikt over het belang van economische groei en ondernemerschap, is nu ineens bezorgd over bedrijven die het zinkende schip verlaten? Hypocrisie van de bovenste plank. Baudet wijst terecht op de absurditeit van Yesilgöz' krokodillentranen. Het beleid van de VVD – een cocktail van klimaathysterie, rampzalige immigratieregels, onzinnige sancties en een oorlogszuchtige houding – heeft ons land naar de rand van de afgrond gedreven.
ASML, Boskalis, onze boeren; stuk voor stuk slachtoffers van het kortzichtige en destructieve beleid van de VVD. En dan hebben we het nog niet eens over de onderzeebotendeal met Frankrijk, waarbij de VVD onze eigen industrie de rug toekeerde voor een paar Franse miljarden. Is dit patriottisme? Of is dit het verkopen van onze nationale belangen aan de hoogste bieder?
De vraag stellen is haar beantwoorden. Het VVD-beleid heeft Nederland niet sterker gemaakt, maar kwetsbaarder dan ooit. En nu, nu de consequenties van dit beleid zichtbaar worden, is het tijd voor Yesilgöz en haar politieke vrienden om de verantwoordelijkheid te nemen. Maar in plaats daarvan krijgen we politiek theater en loze zorgen.
(Artikel gaat verder onder deze oproep) DDS en EerlijkEten zijn een ontzettend belangrijke PETITIE begonnen. Waarom? Om ervoor te zorgen dat producenten duidelijk moeten maken op etiketten dat er INSECTEN in hun voedselproducten zitten als dat het geval is. Want momenteel is dat NIET zo. Walgelijk! Je kunt dus per ongeluk meelwormen en andere viezigheden naar binnen werken. Teken onze petitie voor Betrouwbaar Voedsel.
Baudet's woorden zijn een wake-up call. Nederland verdient beter dan dit. Het wordt tijd dat we ons land terugnemen van de machtsdronken politici die ons hebben verkocht voor een handvol zilverlingen. Voordat het te laat is. Voordat de Great Reset niet alleen een dreiging is, maar bittere realiteit. Een kabinet onder leiding van de PVV heeft dus veel werk te doen!
Ga verder met lezen
Dit vind je misschien ook leuk
Laat mensen jouw mening weten