de dagelijkse standaard dh 01023

BBB-Statenlid Groningen uit de politiek gejaagd na heksenjacht Chris Aalberts

Politiekjun 24 2023, 13:00
Deze week werden de politieke lagen van Groningen opgeschud door het abrupte aftreden van Provinciale Statenlid Kor Schipper, die via voorkeursstemmen voor de BoerBurgerBeweging (BBB) was gekozen. Het onverwachte vertrek van Schipper is een verontrustende herinnering aan de groeiende druk en intimidatie waarmee individuen met niet-politiekcorrecte opvattingen worden geconfronteerd, en laat de invloed zien die linkse media kunnen uitoefenen op het politieke discours.
Dit schandaal begon toen Chris Aalberts, een journalist van TPO en bekend om zijn linkse standpunten, in de vuurlinie kwam te staan. In een uitbarsting op sociale media noemde Schipper Aalbers een "rat" en beschuldigde hem ervan "levensgevaarlijk" te zijn. Aalberts pikte dat niet en besloot Schipper kapot te maken. Tegelijkertijd ontdekte de Groninges website Sikkom een stel tweets van Schipper waarin hij het WEF bekritiseerde en zijn zorgen uitte over de macht van die ongekozen organisatie.
Schipper suggereerde dat het WEF een gevaarlijke organisatie is met te veel macht, een standpunt dat op gespannen voet staat met het dominante narratief. Deze ontdekking leidde tot een felle reactie van critici die, in plaats van een open discussie te voeren over Schippers standpunt, ervoor kozen de druk op te voeren. Met Aalberts voorop.
Uiteindelijk besloot Schipper "om persoonlijke redenen" af te treden, waarmee een abrupt einde kwam aan zijn ambtstermijn. Hoewel de exacte omstandigheden rondom zijn vertrek onduidelijk blijven, suggereert de timing dat de continue druk en de publieke vernedering een grote rol hebben gespeeld.
Help DDS deze moeilijke tijden door te komen. Help ons een vuist te maken tegen de mainstream media én tegen het partijkartel. Strijd zij aan zij met ons. Doneer op BackMe en strijd zij-aan-zij met DDS tegen de globalistische elites.
Dit incident markeert niet de eerste keer dat een politicus met niet-politiekcorrecte meningen onder druk wordt gezet om af te treden. Integendeel, het lijkt deel uit te maken van een groeiende trend waarbij de linkse media en hun aanhangers ervoor kiezen om politici met afwijkende meningen in diskrediet te brengen, in plaats van een open en eerlijk debat te bevorderen.
Ga verder met lezen
Dit vind je misschien ook leuk
Laat mensen jouw mening weten