shutterstock 1011856702

'Wappietheorie' blijkt waarheid: Klaus Schwab vertelt Mark Rutte wat te doen en mee te werken aan Great Reset

Politiekjun 13 2023, 10:00
Correspondentie tussen WEF-baas Klaus Schwab en premier Rutte is eindelijk vrijgegeven. De conclusies die hieruit getrokken kunnen worden zijn schokkend. Nederland speelt een centrale rol in het uitrollen van deze WEF-agenda... én onze politieke leiders hebben hier jarenlang over gelogen.
Al jarenlang worden mensen die kritiek hebben op de overduidelijke samenwerking tussen onze regering en het World Economic Forum van Klaus Schwab weggezet als gekkies, als wappies. We zouden het verzinnen. Het is allemaal onzin. Die 'Great Reset' van Schwab? Daar hebben alleen hijzelf én een paar controversiële wappies ooit gehoord, onze minister president zéker niet.
Nou, dat ligt toch wat anders. Want FVD-Tweede Kamerlid Pepijn van Houwelingen heeft openbaarmaking afgedwongen van correspondentie tussen Schwab en Mark Rutte. En wat blijkt? In die correspondentie wordt openlijk gesproken over de Great Reset en over de rol van Nederland in de agenda om die Great Reset te bewerkstelligen.
In deze brief nodigt Schwab Rutte uit om naar de grote WEF-vergadering van 2021 te komen. Rutte ging daar natuurlijk op in, want Rutte is altijd bij grote bijeenkomsten van globalisten. Hij is daar werkelijk niet bij weg te slaan.
"Deze jaarlijkse vergadering zal de eerste gelegenheid zijn voor leiders uit de overheid en het bedrijfsleven om weer samen te komen en een gemeenschappelijk herstelpad te ontwerpen en een meer veerkrachtige, coherente en duurzame samenleving te herbouwen," aldus Schwab in zijn brief. Let hierbij op dat het dus overduidelijk niet alleen om Corona en de aftermath daarvan gaat. Nee. De vergadering is heel duidelijk ook gericht op het 'hermaken' van de samenleving met doelen die NIETS te maken hebben met corona, zoals 'duurzaamheid.'
"Het zal worden ondersteund door het proces van de Grote Reset, een ongekende mobilisatie van bruikbare ideeën van de actiegroepen, platforms en andere initiatieven van het Forum om de wereld na COVID-19 vorm te geven," aldus Schwab.
Maar dan is nog niet eens het belangrijkste. Wat dan wel? Nou, lees deze zin maar eens: "Gezien de leidende rol die Nederland heeft genomen in het sturen van Europa's herstelinspanningen en de toekomst van Europa, zou uw perspectief op het bouwen van de Grote Reset op mondiaal niveau met de internationale gemeenschap zeer op prijs worden gesteld."
Dit is niet alleen interessant omdat het bewijst dat Nederland en het WEF actief samenwerken, maar ook omdat het aantoont dat Rutte enkele jaren geleden keihard loog toen hij FVD-Tweede Kamerlid Gideon van Meijeren vertelde dat hij geen idee had wat Schwabs boek The Great Reset inhoudt. Hij pretendeerde er zelfs nooit van gehoord te hebben, terwijl dit document natuurlijk de plek is waar Schwab zijn grote Great Resetplan uit de doeken doet.
Help DDS deze moeilijke tijden door te komen. Help ons een vuist te maken tegen de mainstream media én tegen het partijkartel. Strijd zij aan zij met ons. Doneer op BackMe en strijd zij-aan-zij met DDS tegen het de globalistische elites.
Leugens, leugens, leugens. Het WEF is de organisatie die de Great Reset bedacht heeft én coördineert. En Nederland speelt daarbij een belangrijke rol. Nee, zelfs een sleutelrol.
Ga verder met lezen
Dit vind je misschien ook leuk
Laat mensen jouw mening weten