portraitfactorynl tweede kamer 139

Belachelijke VVD huilt tranen met tuiten over lastenverzwaringen: de ANDERE coalitiepartijen doen het!

Politiekapr 19, 19:00
Terwijl de VVD in de nadagen van het demissionaire kabinet Rutte IV luidkeels roept en tiert over de draconische lastenverhogingen die over de tafels vliegen, blijkt uit de feiten dat ze vrolijk meedoen aan dit fiscale festijn. “Dit moet stoppen,” jammert VVD-Kamerlid Eelco Heinen, maar zijn partij heeft de messen zelf geslepen en aan het buffet van belastingverhogingen bijgedragen.
In wat de liberalen nu bestempelen als ‘kabinet-Van Weyenberg I’, een quasi-sarcastische verwijzing naar de prominente rol van D66 in het huidige beleid, beweert de VVD dat zij het onderspit delft. Maar wie zich niet laat bedwelmen door deze rookgordijnen ziet duidelijk dat de VVD-ministers, waaronder Dilan Yesilgöz en Micky Adriaansens, gretig hebben ingestemd met de klimaatplannen die hun D66-collega Rob Jetten trots presenteert. Een plan dat niet alleen groen kleurt, maar ook diep rood door de hogere belastingen die vooral de werkende Nederlander zullen raken.
De hypocrisie bereikt nieuwe hoogtes wanneer we kijken naar de beschuldigingen van de VVD richting hun coalitiepartners. De ChristenUnie, D66, en het CDA worden beschuldigd van het domineren van de discussie en het opleggen van hun wil, terwijl in werkelijkheid de VVD-bewindspersonen vrolijk hebben meegewerkt aan elk voorstel voor lastenverzwaring. Achter gesloten deuren is het blijkbaar een ander verhaal.
(Artikel gaat verder onder deze oproep) Bij DDS zijn we KLAAR met de goedkope spelletjes van het partijkartel en met name van de VVD! Helaas betekent dit ook dat we getarget worden door het kartel én Big Tech, zowel qua bereik als qua reclame-inkomsten. We kunnen alleen bestaan met JOUW steun! Doneer vandaag nog aan DDS via BackMe en help ons
We zien dus een typisch voorbeeld van politiek theater, waarbij de VVD een dubbele rol speelt: enerzijds de verontwaardigde oppositie in het openbaar, anderzijds de gewillige collaborateurs achter de schermen. Het Nederlandse volk wordt hiermee niet alleen misleid, maar ook bestolen van hun hardverdiende geld.
De kiezer zou zich moeten afvragen of de VVD niet gewoon een pion is in het spel van machtspolitiek dat vooral wordt geregisseerd door D66. En terwijl de liberalen blijven klagen, blijft de belastingdruk stijgen. Walgelijker dan dit wordt het niet.
Ga verder met lezen
Dit vind je misschien ook leuk
Laat mensen jouw mening weten