boze gek

BIZAR! Terrorist die Baudet aanviel gebruikte een KLEIN KIND als SCHILD

Politiekmei 25, 19:05
Als je wilt weten hoe geschift links is hoef je alleen maar wat meer te lezen over de knettergekke linkse straatterrorist die Thierry Baudet vandaag aanviel bij een campagne-event van FVD. De man, die Baudet me een paraplu op zijn harses wilde slaan, deed dat namelijk terwijl hij zijn eigen kind op zijn arm had.
Baudet was vandaag in Beverwijk om daar samen met Ralf Dekker - de eminente lijsttrekker van FVD bij de Europese Parlementsverkiezingen van 6 juni - campagne te voeren. Zoals altijd bij FVD-events was het één groot feest.
Totdat... één of andere linksradicale gek opstond, schreeuwend en gillend op hem afrende, en hem overduidelijk met een paraplu (of iets dergelijks) wilde mishandelen. Gelukkig was Baudets bewaking erbij en kon de man vliegensvlug onschadelijk gemaakt worden, voor hij Baudet daadwerkelijk iets kon aandoen.
Het is natuurlijk vreselijk dat dit gebeurt - en het is zo mogelijk nog erger dat het 't directe gevolg is van a) de continue demonisering door de mainstream media en het partijkartel en b) van de vogelvrij verklaring door de autoriteiten.
Immers, juist vandaag is bekend geworden dat de Oekraïense terrorist die Baudet vorig jaar aanviel in België er met een waarschuwing van af komt. Want, ach, tja, Baudet was immers maar het slachtoffer. Zo'n 'extreemrechtse' politicus wil iedereen toch wel een klap geven?
Wat dit verhaal zo mogelijk nog gestoorder maakt is dat de Néderlandse terrorist - daar gaan we voorlopig maar even vanuit - niet alleen van linkse huize komt (dat kan toch niet anders?), maar ook nog eens een kind gebruikte als schild.
Ja. Dat lees je goed. Hij gebruikte een schild. Lees deze tweet maar van Milan Schenk, die erbij was in Beverwijk en alles dus met eigen ogen zag gebeuren:

Deze totale gek kwam nota bene met een kind op zijn arm (!!!) naar het podium toe rennen. Doodziek. #FVD

Thierry Baudet
Thierry Baudet
@thierrybaudet

Tevreden, nu? Dit is dus wat je krijgt als je geweld niet bestraft. Als je mij en #FVD dag in, dag uit demoniseert en ons NOOIT de kans geeft weerwoord te geven. Deze man dacht ook: het kan kennelijk, het mag. Het ergste is, dat ik nu al de krokodillentraantjes van de…

Image
264
Reply
(Artikel gaat verder onder deze oproep) Bij DDS zijn we ons KAPOT GESCHROKKEN dat de PVV opeens wil dat Oekraïne lid wordt van de EU. Dat is ONACCEPTABEL. Daarom zijn wij een petitie gestart: "PVV sta PAL tegen EU-lidmaatschap Oekraïne - Geert, kies voor NEDERLAND!" Teken deze petitie VANDAAG NOG en zet DRUK op Wilders en zijn PVV om Oekraïne BUITEN de deur te houden!
Dit is de ware aard van dat lafhartige linkse tuig. Die ranzige straatterroristen gebruiken letterlijk een kind als schild... om vervolgens een rechtse politicus aan te vallen, te verwonden, en mogelijk serieus letsel toe te brengen. Want, zal die gek gedacht hebben, met m'n kind op mijn arm zullen Baudets bodyguards mij nooit hard aanpakken.
Gelukkig werd er wel degelijk ingegrepen en deed Baudets beveiliging hun werk. Maar wat een ranzige tuigterrorist is die aanvaller zeg. Ongelooflijk.
Ga verder met lezen
Dit vind je misschien ook leuk
Laat mensen jouw mening weten