screen shot 2022 12 15 at 184205

"BoerBurgerBeweging-leider roept op tot voorzichtigheid tijdens jaarwisseling en zorg voor hulpverleners in tweeminutendebat Tweede Kamer"

Politiekdec 23 2022, 9:30
Tijdens een tweeminutendebat in de Tweede Kamer heeft Caroline van der Plas, leider van de BoerBurgerBeweging, het Nederlandse volk direct aangesproken. In haar toespraak riep ze op om goed voor onze hulpverleners te zorgen. "Politie, brandweer en ambulancepersoneel zullen op pad moeten. Ik wil de mensen in Nederland vragen een beetje lief te zijn voor elkaar, maar zeker voor deze mensen en te zorgen dat ook zij veilig thuis kunnen komen. Want zij zorgen voor onze en uw veiligheid," zei Van der Plas.
Ze benadrukte ook het belang van voorzichtigheid tijdens de jaarwisseling. "Doe allemaal een beetje voorzichtig aan met de jaarwisseling, houd de vingers eraan, houd de kop erbij, en heb een goed 2023," zei ze.
De oproep van Van der Plas komt op een belangrijk moment, aangezien de jaarwisseling gepaard kan gaan met verhoogde werkdruk voor hulpverleners die vaker opgeroepen worden om hulp te verlenen. Het is daarom van belang dat mensen voorzichtig zijn en zorgen dat hulpverleners veilig hun werk kunnen doen. In veel gevallen ontbreekt het daar nogal eens aan tijdens de Jaarwisseling, wat tot onverhoopt veel extra en onnodig lijden (en ongelukken) leidt. Het zijn vaak situaties die voorkomen kunnen worden als iedereen de kop erbij houdt en op een bedachtzame manier feest viert.
Steun DDS op BackMe: alleen via uw maandelijks of eenmalige gift kunnen we de website draaiende houden en het mediakartel aanpakken. Deze steun is keihard nodig in deze zware economische tijden.
Het is duidelijk dat Van der Plas een boodschap heeft die aansluit bij de belangen van het Nederlandse volk. Haar oproep om goed voor onze hulpverleners te zorgen en voorzichtig te zijn tijdens de jaarwisseling is van groot belang in deze moeilijke tijden. Laten we haar oproep ter harte nemen en samen zorgen voor een veilige en gezonde jaarwisseling voor iedereen.
Ga verder met lezen
Dit vind je misschien ook leuk
Laat mensen jouw mening weten