screen shot 2022 08 28 at 19

Bruls waarschuwt voor polarisatie, maar vergeet dat zijn eigen handelen ertoe bijdraagt!

Politieknov 23 2023, 16:00
De burgemeester van Nijmegen, Hubert Bruls, blijkt nog steeds niet in staat te zijn om de boodschap van de kiezer te begrijpen. Vandaag in de Gelderlander riep de geërgerde burgervader op om 'niet te blijven roepen dat de overheid fout is', aangezien een 'proteststem' volgens Bruls de huidige problemen, zoals woningnood, migratie en zorgproblemen, niet zou oplossen.
Het is verbazingwekkend hoe Bruls steevast zijn ogen sluit voor de realiteit, die kennelijk te ongemakkelijk is voor zijn linkse oogkleppen. Terwijl het volk zijn stem laat horen over misstanden in de samenleving, zoekt Bruls zijn toevlucht in het bekritiseren van deze proteststemmers in plaats van daadwerkelijk te luisteren naar de bevolking.
Bruls erkent de onvrede over migratie maar lijkt niet in staat te zien dat het gedoogbeleid van het huidige kabinet en misplaatste progressieve voorzieningen - alarmerend genoeg door Bruls zelf ondersteund - bijdragen aan deze onvrede. De vraag "Hoe gratis moet bijvoorbeeld het verblijf van Oekraïners in Nederland zijn" moet natuurlijk niet alleen aan de proteststemmers worden gesteld, maar vooral aan lui zoals Bruls zelf.
Dat Bruls geen fan is van Geert Wilders, dat wisten we al. Hij behoort immers tot de club van aanklagers die bij elke uitspraak van Wilders klaar staan met hun aangifteformulieren. En liep zelf voorop om aangifte te doen tegen de minder, minder uitspraken van Wilders. In plaats van direct de polarisatie op Wilders te schuiven, zou Bruls er beter aan doen om zijn eigen ideeën en handelingen onder de loep te nemen. Het spreekwoord 'Wiens brood men eet, diens woord men spreekt' lijkt in het geval van Bruls pijnlijk toepasselijk.
Help DDS deze moeilijke tijden door te komen. Help ons een vuist te maken tegen de mainstream media én tegen het partijkartel. Strijd zij aan zij met ons. Doneer op BackMe en strijd zij-aan-zij met DDS tegen de globalistische elites.
Het is namelijk de markante blindheid en doofheid van mensen als Bruls voor de werkelijke noden en wensen van het volk, die de basis vormen voor de huidige polarisatie en onvrede. Misschien als Bruls en zijn gelijkgestemde collega's dat zouden begrijpen, zouden ze wellicht minder verrast worden door verkiezingsuitslagen als deze. In plaats daarvan blijft Bruls de illusie scheppen dat het alleen Wilders en zijn aanhang zijn die voor de huidige polarisatie zorgen."
Ga verder met lezen
Dit vind je misschien ook leuk
Laat mensen jouw mening weten