shutterstock 2279675251

Caroline van der Plas (BBB) houdt kaarten tegen de borst: "Nederland beter maken, samen met de juiste partij"

Politieksep 10 2023, 13:00
De Nederlandse politiek is doorgaans een schouwspel van politici die hun persoonlijke belangen en ideologieën boven het landsbelang lijken te stellen. Caroline van der Plas (BBB), heeft aangegeven dat ze geen voorkeur heeft tussen een samenwerking met Frans Timmermans van de PvdA en Dilan Yeşilgöz van de VVD in een toekomstig kabinet. Van der Plas houdt de deur wijd open voor samenwerking en benadrukt in de uitzending van WNL op Zondag dat ze met elke partij wil werken die zich inzet voor het realiseren van het BBB-verkiezingsprogramma.
“Het gaat altijd maar over poppetjes” Begint van der Plas. “Ik denk dat alle partijen hetzelfde willen voor Nederland, alleen het pad er naar toe is bij sommige partijen anders.” Ze vervolgt haar betoog met de klemtoon dat als BBB betrokken raakt bij coalitieonderhandelingen, de toekomst van Nederland het enige is dat telt. “Dat moet je samen doen met partijen en organisaties.”
Als het aankomt op de inhoud van haar partij, houdt Van der Plas vast aan haar standpunten. Ze geeft toe dat BBB op het sociale vlak neigt naar links en op economisch gebied misschien wat rechtser is. “Wij willen gewoon kijken naar hoe we Nederland goed in kunnen richten. De partij waarmee we daar uit komen daar gaan we mee samenwerken”.
Van der Plas heeft geen uitgesproken voorkeur voor een samenwerking aan de linkerkant met Frans Timmermans of aan de rechterkant met Dilan Yeşilgöz. In plaats daarvan roept ze de kiezers op om te stemmen op haar en haar partij, waarbij ze vastberaden blijft om het landsbelang voorop te stellen.
Help DDS deze moeilijke tijden door te komen. Help ons een vuist te maken tegen de mainstream media én tegen het partijkartel. Strijd zij aan zij met ons. Doneer op BackMe en strijd zij-aan-zij met DDS tegen de globalistische elites.
Ondanks de pogingen van Rick Nieman om een antwoord te ontlokken, blijft Van der Plas onwrikbaar in haar standpunt. Haar vastberadenheid zou wellicht ook nieuwe kansen kunnen bieden voor samenwerking met partijen die traditioneel door regeringspartijen terzijde worden geschoven.
Ga verder met lezen
Dit vind je misschien ook leuk
Laat mensen jouw mening weten