Caroline van der Plas (BBB) botst hard met Maarten van Rossem: 'Die BBB-mevrouw is vooral een mediacreatuur!'

Caroline van der Plas (BBB) botst hard met Maarten van Rossem: 'Die BBB-mevrouw is vooral een mediacreatuur!'

Caroline van der Plas aan de interruptiemicrofoon. Bron: Screenshot Tweede Kamer.

Op Twitter zijn Maarten van Rossem en Caroline van der Plas (BBB) hard met elkaar aan het botsen. Want, zegt Van Rossem, eigenlijk is die Van der Plas alleen maar een "mediacreatuur." Ze wordt groot gemaakt door de media. En dat is in zijn ogen natuurlijk heel verschrikkelijk, want Van der Plas is niet links. En dus hartstikke fout. Naar de goelag ermee!

TV-mopperkont Maarten van Rossem is er niet over te spreken dat Caroline van der Plas gisteren langs mocht komen bij Jinek. Nou zat Alexander Pechtold daar ook, maar daar hoor je Van Rossem niet over. Pechtold is namelijk wél links, en Van der Plas niet. En dus mag ze geen "podium" krijgen.

"Die BBB-mevrouw [Caroline van der Plas] is vooral een mediacreatuur," zeurt Van Rossem dan ook op Twitter. Gisteravond schoof ze weer aan bij Jinek. De media zijn nu bezig om de mevrouw van de BoerBurgerBeweging groot te maken. Net zoals ze ook Thierry Baudet groot hebben gemaakt."

Vervolgens heeft hij ook iets van kritiek op zichzelf. Want hij heeft haar óók aandacht gegeven omdat hij de noodzaak voelde haar te "corrigeren."

Ah, die krokodillentranen van linkse extremisten die eisen dat critici de mond wordt gesnoerd; het blijft geweldig om te zien.

Van der Plas reageert

Caroline van der Plas heeft zelf óók gereageerd op de hilarisch-zeurende tweets van Maarten van Rossem. Hij moet het, zegt ze, gewoon "loslaten." Zich er niet zo druk om maken.

Vervolgens merkt ze terecht op dat Van Rossem haar meer aandacht geeft "dan de hele omroepwereld bij elkaar." En, voegt ze daar voor de goede orde als waarschuwing aan de mopperkant aan toe: "Alles wat je aandacht geeft, groeit."

Dat is natuurlijk wel hilarisch, want ze heeft gelijk: hoe vaker Van Rossem over haar zeurt, hoe bekender en dus hoe groter ze wordt. Ze zou de zeurpiet dan ook dankbaar moeten zijn voor zijn eeuwige gejank.

Een oproep van de redactie: door de coronacrisis heeft DDS het, net als veel andere websites, ontzettend lastig. Wij willen alles gratis leesbaar houden voor iedereen, waardoor we voor onze inkomsten afhankelijk zijn van reclame. Maar bedrijven hebben financiële zorgen, en hebben dus niet veel te makken. Daar merken wij de gevolgen ook van. Vandaar onze omroep aan u, onze lezers: steun ons alsjeblieft! Via het betrouwbare Nederlandse BackMe-systeem kunt u maandelijks óf eenmalig doneren. Doe dat alstublieft, en help DDS in de lucht te blijven!

Wat nou zo gek is, ik hoor Van Rossem nooit commentaar geven op het feit dat D66'ers te pas en te onpas mogen aanschuiven bij NPO-programma's. Hoe kan dat toch?

Een oproep van de redactie: door de coronacrisis heeft DDS het, net als veel andere websites, ontzettend lastig. Wij willen alles gratis leesbaar houden voor iedereen, waardoor we voor onze inkomsten afhankelijk zijn van reclame. Maar bedrijven hebben financiële zorgen, en hebben dus niet veel te makken. Daar merken wij de gevolgen ook van. Vandaar onze oproep aan u, onze lezers: steun ons alsjeblieft! Via het betrouwbare Nederlandse BackMe-systeem kunt u maandelijks óf eenmalig doneren. Doe dat alstublieft, en help DDS in de lucht te blijven!

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties