Caroline van der Plas schrapt mediaoptredens en werkbezoeken vanwege doodsbedreigingen

Caroline van der Plas schrapt mediaoptredens en werkbezoeken vanwege doodsbedreigingen

Politiekjul 28, 12:39
Het wordt steeds meer duidelijk hoe de tegenstanders van de boeren in elkaar zitten. Het zijn globalisten en milieu extremisten met een totalitaire inborst. Alleen hun boodschap is heilig, andere afwijkende meningen doen er niet toe. Van der Plas (BBB) en van Meijeren (FVD) worden nu zelfs met de dood bedreigd. Dit is voor Caroline van der Plas zelfs de reden om werkbezoeken te cancelen en een mediastop in te lassen. Heeft dit land dan niks geleerd van de demonisering en de moord op Pim Fortuyn?
Dit is natuurlijk een greep van de vele bedreigingen die van der Plas ontvangt. Zulke engnekken horen de aandacht te krijgen van de politie en het OM. Of kan dit net zoals bij Geert Wilders gewoon straffeloos gebeuren?
Het is blijkbaar zo erg gesteld dat van der Plas zich genoodzaakt voelt om alle mediaoptredens en werkbezoeken uit haar agenda te schrappen. „De anti-boerlobby of de anti-BBB-lobby draait op volle toeren. De haatberichten nemen in hevige mate toe en ook doodsbedreigingen komen nu binnen. Kennelijk wordt BBB te groot in de peilingen en vinden mensen dan dat ze haat over je heen mogen storten'', aldus de BBB voorvrouw van BBB, Caroline van der Plas in de Telegraaf. Wat gek wij krijgen hier een deja vu gevoel bij.
Je raadt het natuurlijk niet maar de bedreigingen komen volgens BBB uit de hoek van mensen die boos zijn over de recente boerenprotesten. Dat zijn dus de globalisten en milieu extremisten. Daar horen ook de gasten bij die al over de zeik gaan als de Nederlandse vlag ondersteboven hangt maar er totaal geen problemen mee hebben als er sinds februari een vlag hangt van een vreemde mogendheid aan het Raadhuis of Stadhuis.
Wij wensen Caroline van der Plas en Gideon van Meijeren veel sterkte. Heeft Nederland dan niks geleerd van de moord op Fortuyn? Nee als je de globaslistische agenda van het partijkartel niet blind volgt dan kun je doodvallen. Bij de overheid ontbreekt compleet een actieve houding om deze excessen tegen te gaan. Het gevaar komt immers van extreemrechts volgens de rapporten van de AIVD. Dit stemt ons niet hoopvol. 
Ga verder met lezen
Dit vind je misschien ook leuk
Laat mensen jouw mening weten