Screen Shot 2022 08 23 at 131017

Caroline van der Plas woest op NRC-nepjournalist: 'Hij beschuldigt mij van drugsmisbruik'

Politieknov 08 2022, 14:07
Sam Gerrits is journalist voor het NRC Handelsblad én voor Follow the Money (FTM). En dat is interessant. Want deze 'journalist' (lol, kuch, hoest, proest) gaat opeens helemaal los op Twitter waar hij Caroline van der Plas (BBB) beschuldigt van het snuiven van niet één, niet twee, niet drie, niet vier maar vijf lijntjes coke. Van der Plas, dat begrijpt een ieder, is not amused
Van der Plas tweette afgelopen zondag een bericht van De Telegraaf. Daaruit zou blijken dat een "onacceptabele klimaatactie" op Schiphol ervoor had gezorgd dat een "medische vlucht met patiënt" niet kon landen. Zij vond dat natuurlijk totaal niet kunnen en wilde dat even héél erg duidelijk maken.
Maar meneer Gerrits vond dat niet kunnen. Sterker nog, het maakte hem witheet. En prompt vergat hij dat hij als 'journalist' (kuch, proest, hoest, gaap) in ieder geval moet pretenderen iets van neutraal en/of objectief te zijn.
"Caroline van der Plas heeft dit onzinbericht gisteren getweet na 5 lijntjes coke," reageerde de 'neutrale' en 'objectieve' nepjournalist namelijk op de tweet van Van der Plas. "Ze heeft vandaag zo'n hoofpijn daarvan, dat ze geen energie heeft om deze tweet te verwijderen. Beterschap Caroline!"
Van der Plas is logischerwijze bepaald niet blij met die beschuldiging.
"Journalist werkzaam voor NRC en FTM beschuldigt mij van drugsmisbruik," schrijft ze dan ook gepikeerd. "Nog nooit 1 korrel coke gesnoven in mijn leven. En dan boos zijn omdat ik een bericht tweette dat later genuanceerder bleek te zijn en waar ik later dan ook op heb gereageerd. Je moet maar durven."
(Artikel gaat verder onder de oproep ons te steunen in deze barre tijden)
Een oproep van de redactie: door de coronacrisis, de energiecrisis, de inflatiecrisis ´én de koopkrachtcrisis heeft DDS het ontzettend lastig. Wij willen alles gratis leesbaar houden voor iedereen, waardoor we voor onze inkomsten afhankelijk zijn van reclame. Maar bedrijven hebben financiële zorgen, en hebben dus niet veel te makken. Daar merken wij de gevolgen ook van. Vandaar onze oproep aan u, onze lezers: steun ons alsjeblieft! Via het betrouwbare Nederlandse BackMe-systeem kunt u maandelijks óf eenmalig doneren. Doe dat alstublieft, en help DDS in de lucht te blijven!
Welkom in de wondere wereld waarin je beseft dat het gros van de journalisten dat voor het mediakartel werkt bestaat uit propagandistisch links tuig, Caroline. Het is niet leuk om te het te beseffen dat dit de realiteit is... maar het is wel belangrijk. Want als je dit door hebt, dan weet je voor eens en altijd dat die mensen niet je vrienden zijn, maar je vijanden - hoe lief ze soms ook proberen over te komen.
Ga verder met lezen
Dit vind je misschien ook leuk
Laat mensen jouw mening weten