D66'er Kees Verhoeven neemt stelling tegen meningsvrijheid: 'Elon Musk wil alleen maar ophef'

D66'er Kees Verhoeven neemt stelling tegen meningsvrijheid: 'Elon Musk wil alleen maar ophef'

Kees Verhoeven, antidemocraat. Bron: Sebastiaan ter Burg / Wikimedia Commons (CC BY-SA 2.0)

D66-Tweede Kamerlid Kees Verhoeven is helemaal niet blij dat Elon Musk het voor het zeggen heeft gekregen bij Twitter. Hij vindt het reuzegevaarlijk dat Musk pal staat voor de vrijheid van meningsuiting. Dat zou alleen maar voor "ophef" zorgen - wat een leuk verdienmodel is, maar volgens Verhoeven doe je daar de mensheid geen dienst mee. Want we weten allemaal: het welzijn van de mens staat bij D66 centraal. Kuch.

Als je wilt weten hoe gestoord D66 is hoef je alleen maar even te kijken naar tweets en uitspraken van D66-Tweede Kamerlid Kees Verhoeven. Deze man is namelijk furieus dat Elon Musk Twitter overneemt. Waarom? Nou, omdat Musk zegt dat hij pal voor de vrijheid van meningsuiting staat. Wat Verhoeven betreft is dat een doodzonde. Gevaar!

Op televisie (bij de NPO natuurlijk) doet hij er vervolgens nog even een duw bovenop. Elon Musk is een gevaar voor de democratie want hij wil alleen maar voor ophef zorgen en daar geld mee verdienen. Dat zal zijn verdienmodel zijn!

Dit, mensen, is hoe D66'ers werkelijk in elkaar zitten. Kijk eens rustig naar de reacties van types als Verhoeven en realiseer je: ze vinden de vrijheid van meningsuiting gevaarlijk. Ze wíllen massale censuur. Ze zien Musk als een vijand. Niet omdat hij extreemrechts is - de man is een posterboy voor allerlei linkse hobby's als klimaat - hij is een prominente sponsor van organisaties die zich inzetten voor rassengelijkheid, hij is helemaal into 'mensen 2.0 maken' - maar hij is dé vijand omdat hij de vrijheid van meningsuiting serieus neemt en wil dat Twitter niet zomaar mensen die niet meegaan in de Deug-Woke-gekte van tegenwoordig censureert.

Goed nieuws! DDS heeft nu een eigen app voor iPhone en iPad, en voor Android-toestellen. Download de app gratis en voor niets in de AppStore of in Google Play voor Android, en blijf altijd op de hoogte van het laatste nieuws. Oh, en als je de app hebt gedownload, laat dan even een 5-sterren recensie achter alsjeblieft. Dat is enorm belangrijk!

Vergis je niet: D66 als Woke-partij bij uitstek is niet een vriend.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meest gelezen

Lees meer