Schokkende beelden uit Pakistan: Geert Wilders 'bebloed,' 'onthoofd' en verbrand

Schokkende beelden uit Pakistan: Geert Wilders 'bebloed,' 'onthoofd' en verbrand

In Pakistan gaan extremistische moslims helemaal los op Geert Wilders. De PVV-leider heeft nu beelden gedeeld van islamisten die een 'pop' meedragen die hem moet voorstellen; bebloed, opgehangen, en daarna zelfs verbrand. "Dit is echt ziek hoor," schrijft hij daar logischerwijze bij.

Bij de beelden is muziek gezet; opruiende muziek. De beelden gaan rond in Pakistan zelf. Ze zijn bij elkaar gezet door "TLP East" en opgenomen in het District Oost Karachi.

Wat je ziet zijn poppen van Geert Wilders en van Israëlische leiders. Bij Wilders zie je niet alleen dat hij is opgehangen en dat zijn hoofd zogenaamd is afgehakt (hangt naar links, allemaal nepbloed in de nek en schouders), maar ook dat hij een Nederlandse vlag draagt.

Nadat de roedel extremisten zijn 'pop' door de stad hebben getild gooien ze 'm op de grond waarna ze 'm in de brand steken. Gewoon, omdat het kan en om even duidelijk te maken dat ze Wilders werkelijk het ergst denkbare lot toewensen.

Op spandoeken staat iets met "blasfemie." Dit gaat er dus om dat Wilders ervan beschuldigd wordt de Islam beledigd te hebben. Eerder deze maand had hij daar al discussies over met Pakistaanse leiders, wat uiteindelijk in Wilders' onterechte schorsing door Twitter resulteerde.

Goed nieuws! DDS heeft nu een eigen app voor iPhone en iPad, en voor Android-toestellen. Download de app gratis en voor niets in de AppStore of in Google Play voor Android, en blijf altijd op de hoogte van het laatste nieuws. Oh, en als je de app hebt gedownload, laat dan even een 5-sterren recensie achter alsjeblieft. Dat is enorm belangrijk!

Dit zijn natuurlijk ongelooflijke beelden... En die zijn dan ook nog eens opgenomen in de grootste stad van Pakistan. Je zou willen dat het om klein dorp ergens in the middle of nowhere gaat, maar dat is helaas echt niet zo. Brrr!

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties