DDS Podcast: De verkiezingsuitslag

DDS Podcast: De verkiezingsuitslag

In deze nieuwe aflevering van de DDS Podcast kijk ik terug op de verkiezingen en met name op de uitslag ervan. Want wat betekent de uitslag voor BBB zelf, voor het CDA en voor de antidemocratische sadisten van D66?

Want blijkbaar is het niemand opgevallen, maar in haar toespraak na de verkiezingen, voor de fractie, ging Sigrid Kaag vol op het anti-democratische orgel. Ze zei feitelijk dat ze de wens van de kiezer opzij wil schuiven omdat zij het beter weet.

Ook hakken we even flink in op de mainstream media vanwege hun zogenaamde 'neutraliteit' en 'objectiviteit.' Wij zijn niet objectief, wij zijn niet neutraal. We zijn rechts, conservatief (en in mijn geval libertarisch), en komen daar voor uit. Wij steunen bepaalde partijen, en met andere partijen willen we niets te maken hebben.

Overigens is er goed nieuws voor hard en kort commentaar: we hebben een gloednieuwe podcast. Bij DDS rants houden we onder de vijf minuten. En de podcast afleveringen zijn geen beschouwingen, maar rants. Harde rants. Hier de eerste aflevering over BVNL en het ondermijnen van échte veranderingen:

Lees meer over:
D66 FVD DDS podcast DDS

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties