screen shot 2023 03 18 at 161333

DDS Podcast: De verkiezingsuitslag

Politiekmrt 18 2023, 14:00
In deze nieuwe aflevering van de DDS Podcast kijk ik terug op de verkiezingen en met name op de uitslag ervan. Want wat betekent de uitslag voor BBB zelf, voor het CDA en voor de antidemocratische sadisten van D66?
Want blijkbaar is het niemand opgevallen, maar in haar toespraak na de verkiezingen, voor de fractie, ging Sigrid Kaag vol op het anti-democratische orgel. Ze zei feitelijk dat ze de wens van de kiezer opzij wil schuiven omdat zij het beter weet.
Ook hakken we even flink in op de mainstream media vanwege hun zogenaamde 'neutraliteit' en 'objectiviteit.' Wij zijn niet objectief, wij zijn niet neutraal. We zijn rechts, conservatief (en in mijn geval libertarisch), en komen daar voor uit. Wij steunen bepaalde partijen, en met andere partijen willen we niets te maken hebben.
Overigens is er goed nieuws voor hard en kort commentaar: we hebben een gloednieuwe podcast. Bij DDS rants houden we onder de vijf minuten. En de podcast afleveringen zijn geen beschouwingen, maar rants. Harde rants. Hier de eerste aflevering over BVNL en het ondermijnen van échte veranderingen:
Ga verder met lezen
Dit vind je misschien ook leuk
Laat mensen jouw mening weten