shutterstock 2067991172

De betutteling gaat door! Kabinet wil sigaretten geleidelijk uit winkels verbannen

Politieknov 25 2022, 14:00
Als het aan kabinet ligt ga je op steeds minder plekken tabaksproducten kopen. In 2024 is het niet langer mogelijk om sigaretten te kopen in de supermarkt. De vraag is wanneer komen alcoholhoudende producten in het vizier? Alcohol is natuurlijk ook uit den boze voor dit betuttel kabinet.
Tabaksproducten zijn in 2032 alleen nog maar te koop in speciale tabakszaken. Tot het jaar 2030 mogen zogeheten gemakszaken, zoals pompstations, nog sigaretten verkopen. Hier blijft het natuurlijk niet bij. Ook het rookverbod wordt uitgebreid. Het kabinet wil dat dit per 2025 wordt uitgebreid met plekken waar veel kinderen komen.
Het kan nog gekker. Het kabinet denkt erover om een pakje sigaretten of andere rookwaren peperduur te maken. Op tafel ligt een jaarlijkse verhoging van 10 procent voor rookwaren, maar ook een jaarlijkse verhoging met één euro is een optie. Een verbod op waterpijpen hangt ook in de lucht. De vraag is zullen de moslims dit pikken? Ook de e-sigaret en vaper moeten eraan geloven. Het kabinet wil ook dat de verkoopplekken voor deze producten omlaag gaat.
Dit hijgerige betuttelgedrag komt uit de koker van de staatssecretaris van Ooijen, van hoe kan het ook anders van de ChristenUnie. Deze partij is er zo bedreven in om andere mensen, vooral goddeloze mensen de maat te nemen. Zij denken heel goed te weten hoe elke Nederlander dient te leven. De ChristenUnie kun je samen met de SGP tot onze poldertaliban rekenen. Ook de SGP denkt uit het oogpunt van de bijbel te kunnen bepalen hoe wij ons leven moeten leiden. Het is alleen bizar dat D66 en de VVD hier helemaal in meegaan.
Ga verder met lezen
Dit vind je misschien ook leuk
Laat mensen jouw mening weten