De bevolkingsgroei ontwricht Nederland en daarom wil BVNL een referendum

De bevolkingsgroei ontwricht Nederland en daarom wil BVNL een referendum

Wybren van Haga (BVNL) in de Tweede Kamer. Bron: De Dagelijkse Standaard.

De partij van Wybren van Haga (BVNL) wil een referendum over de bevolkingsgroei. Nederland is overvol en als deze groei zich zo doorzet dan dreigt Nederland onleefbaar te worden. BVNL ziet deze ontwikkeling en wil dat de Nederlandse bevolking er iets over te zeggen heeft.

BVNL stelt dat bevolkingsgroei in Nederland allang niet meer een natuurverschijnsel is. De bevolking groeit door immigratie en is daarmee een politieke kwestie. “Door niets te doen aan bevolkingsgroei is het kabinet verantwoordelijk voor de enorme gevolgen, zoals een toename van de gigantische woningnood, overbewoning en het verdwijnen van sociale cohesie in de steden, het om zeep helpen van de verzorgingsstaat en de toename van files. Bevolkingsgroei ontwricht Nederland”, aldus Van Haga, die het kabinet visieloosheid verwijt. In het Kamerdebat op 19 mei zal Van Haga pleiten voor een referendum bevolkingsgroei.

Referendumvraag

“De massa-immigratie leidt tot een onomkeerbare verandering van onze samenleving en dat is nu typisch iets wat in een referendum aan de inwoners van Nederland zou moeten worden voorgelegd. Zij moeten bevolkingsgroei kunnen tegenhouden als zij de gevolgen niet willen en / of kunnen dragen”, aldus Van Haga.

Als de immigratie blijft zoals in de afgelopen jaren, dan wonen hier in 2070 mogelijk zelfs 22,5 miljoen mensen volgens een onderzoek van het CBS in 2020. Laat Nederland in een referendum bepalen welke weg het in wil slaan. De keus zal uiteindelijk worden een immigratieland naar Amerikaans voorbeeld, een land zonder sociaal vangnet waar iedereen zonder hulp van de overheid op eigen benen moet staan. Of we kiezen voor het behoud van de verzorgingsstaat met selectie aan de poort voor migranten. Zo'n referendum is geen gek idee van BVNL!

Een oproep van de redactie: door de coronacrisis heeft DDS het, net als veel andere websites, ontzettend lastig. Wij willen alles gratis leesbaar houden voor iedereen, waardoor we voor onze inkomsten afhankelijk zijn van reclame. Maar bedrijven hebben financiële zorgen, en hebben dus niet veel te makken. Daar merken wij de gevolgen ook van. Vandaar onze oproep aan u, onze lezers: steun ons alsjeblieft! Via het betrouwbare Nederlandse BackMe-systeem kunt u maandelijks óf eenmalig doneren. Doe dat alstublieft, en help DDS in de lucht te blijven!

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties